Ugrás a tartalomra

Veres Pál kocsonyázni invitálta a Michelin-csillagos séfet

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 03. péntek 09:36
Rácz Jenő azt nyilatkozta egy műsorban, hogy többet volt Balin, mint Miskolcon. A város polgármestere szerint érdemes lenne javítani az arányokon.
képforrás: promotions.hu

Miskolcra nem csak a jó ételek és a kontinens leghosszabb sétálóutcája miatt érdemes ellátogatni, de itt vannak a legszebb lányok is - ezek voltak a fő pontjai Veres Pál érvelésének, aki Rácz Jenő Michelin-csillagos séf kijelentésére reagált.

"Én többet voltam Balin, mint Kazincbarcikán vagy Miskolcon…” – mondta egy kedd esti televíziós műsorban az ismert szakács.

"Azt gondolom, ezen mindenképp változtatnia kellene" - írta a városvezető, aki Facebook-posztjában hívta meg Rácz Jenőt és feleségét Miskolcra.

"Látogassanak el városunkba, nézzék meg Miskolc nevezetességeit, sétáljanak Európa leghosszabb főutcáján! Szívesen kalauzoljuk Önöket!

Természetesen a gasztronómiai élmények sem maradhatnak ki, vendégül látjuk Önöket többek között egy igazi miskolci ételre, egy tányér kocsonyára!

Bár az időjárás nem olyan, mint Balin, de a miskolciak vendégszeretete, a csodás környezet biztos, hogy mosolyt varázsol majd az arcukra" - írta a polgármester.

fotó: Juhász Ákos

Veres Pál egy abszólút megdönthetetlen érvet is hozott, ami a látogatás mellett szól. 

"Ha már Miskolc, kérdezze meg városunkról kollégáját, Sárközi Ákost, hiszen ő a feleségét is Miskolcról választotta! Nem véletlenül, itt vannak a legszebb lányok" - kommendált a város első embere.

További hírek

Olvasnivaló