Ugrás a tartalomra

Visszatér a Pont Ott Party

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. július 17. szombat 12:24
Július 22-én ismét közösen várhatjuk a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését a Szinva teraszon.

Idén sem lesz érdemes otthon gubbasztva várni a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését a Miskolcon és környékén élő fiataloknak. Július 22-én, egy év kényszerű szünet után, ismét a Szinva teraszra vár mindenkit a Pont Ott Party.

- A népszerű rendezvényt négy évvel ezelőtt indította el a Helynekem a RádióM-mel közös rendezésben. A program lényege az, hogy minél többen várják közösen az est fő attrakcióját, az este nyolc órát, vagyis a ponthirdetést. Az a tapasztalat, hogy a résztvevőknek mindig hatalmas közösségi élmény együtt várni a jó vagy éppen a rossz hírt – mondta el a Miskolci Naplónak Hankó Vanda, a Helynekem rendezvényszervezője.

A Pont Ott Party egyébként országos rendezvénysorozat, a helyi programok szervezője városonként más és más. A korábbi években a Helynekem és a RádióM szervezte a pontváró partyt, idén azonban Miskolc önkormányzata és a Bosch is csatlakozott hozzájuk. Hankó Vanda elmondása szerint idén is egész napos, változatos zenei programmal készülnek.

- Délután kettőkor a Before The Last fogja megnyitni a színpadi programok sorát. Ezt követően a nap fővédnöke, Veres Pál polgármester szól a fiatalokhoz. A koncertek sora aztán a Sky Fanatic és a Z.enemi fellépésével folytatódik, de érkezik hozzánk a Kelet Brass Band is, akik utcazenéléssel töltik majd meg a Szinva teraszt és a Helynekem teraszt is. Végül a ponthatárok kihirdetését követően a szintén miskolci származású Dzsúdló és zenekara adja nekünk a flow-élményt. A program házigazdája ezúttal is Vályi Zsolt lesz, aki mellé idén egy társműsorvezető is csatlakozik majd – sorolta.

Hankó Vanda hozzátette, a járvány miatti hosszú csend és bezártság mindenkit megviselt, így vélhetően sokaknak lesz leírhatatlan élmény ismét együtt szórakozni.

A rendezvényszervező kiemelte, nagyon hálásak a RádióM-nek, a Bosch-nak és Miskolc önkormányzatának a szervezésben nyújtott segítségüknek, valamint külön köszönetet mondott a lapunkat is kiadó MIKOM Nonprofit Kft.-nek az óriás ledfal és a technika biztosításáért.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!