Ugrás a tartalomra

Zebrán gázolt el egy nőt, aztán tovább hajtott - a rendőrség keresi az elkövetőt

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 01. csütörtök 17:03
A miskolci rendőrök keresik azt a férfit, aki autójával elütött egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy férfi ellen, aki autójával elütött egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - írja csütörtöki közleményében a megyei rendőr-főkapitányság. 

- A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi november 24-én délután öt óra előtt néhány perccel ebordó színű, Renault Thalia típusú autójával a Szent István úton, kijelölt gyalogos-átkelőhelyen ütött el egy az úttesten átkelni szándékozó nőt, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A nő könnyebben megsérült - részletezte Dobi Tamás szóvivő. 

Fotó: police.hu

A rendőrség személyleírása szerint az autót vezető férfi 50-60 év körüli, haja rövid, ősz, fülei elállók, lábszárai „O” alakban görbültek. Fekete bőr vagy bőrutánzatú dzsekit, sötétkék pulóvert, sötétkék munkásnadrágot (a combnál és a zsebeknél fényvisszaverő csíkokkal ellátva) és világoskék cipőt viselt.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a férfi kilétével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es - díjmentes - központi segélyhívó szám.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!