2018. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Miskolc
16°C / 30°C
39 éve ugyanazt a Valentin-napi kártyát küldi feleségének
nlcafe.hu
|
2018. február 14. 12:05
|
frissítve: 2018. február 14. 16:02
Február 14-e Szent Bálint, avagy Valentin napja, a szerelmesek a barátok és mindazok ünnepe, akik szeretik egymást. Ezen a napon az emberek világszerte virággal, apró ajándékkal lepik meg kedvesüket, szeretteiket. Az odaadó férj évtizedek óta megható Valentin-napi ajándékkal lepi meg feleségét.

A romantikus regényeket író Ken Myers még a hetvenes években készítette azt az üdvözlő kártyát, amit máig minden Valentin-napon a feleségének ad – írja az nlcafe.hu. Idén 39. alkalommal teszi meg ezt, ám sosem felejt el új üzenetet írni a kártya belsejébe, ami ma már tele van a szerelmes üzenetekkel.

"Szeretem azt gondolni, hogy romantikus férj vagyok. Szerintem Valerie csalódott lenne, ha valamelyik évben egy másik kártyával lepném meg, a mostani már családi örökséggé vált."

Myers felesége nagy becsben őrzi az üdvözlőlapot, ami még mindig jó állapotban van kora ellenére. Két Valentin-nap között biztonságos helyen őrzi, de volt olyan év, amikor nem emlékezett, hova dugta a kártyát.

"Szeretem a kártyát, az évek során nagyon különlegessé vált számomra. Ken nagyon romantikus férj, majdnem 45 év házasság után ezek a kis gesztusok határozottan segítenek a varázst életben tartani. Azt hiszem, a hosszú és boldog házasság titka, hogy két fél egymás barátja is legyen. Amikor a szerelem elmúlik, meg kell találni minden mást egymásban, például a szeretetet és a humort."

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat