2018. július 20. Illés
Miskolc
15°C / 24°C
Advent Miskolcon – Fantasztikus fények, új látvány segíti az ünnepre hangolódást
Miskolc Televízió/minap.hu
|
2017. november 24. 15:23
|
frissítve: 2017. november 25. 18:40
December 1-jén délután megnyitják az Adventi vásárt Miskolcon. A Szent István téren egy teljesen új látvány fogadja majd a látogatókat, a fantasztikus fények nemcsak este, de nappal is segítik az ünnepre hangolódást.

Egyedi, teljesen új látvány, csodás karácsonyi hangulat, fantasztikus fények nappal és este, programok, sztárfellépők! – itt lesz egy hatalmas adventi naptár, óriáskerék és az ország legnagyobb szeretetdoboza is.

karacsonyivilagitas_1.jpg

Az Avasi Kilátó is az Advent kékszínében világít majd. Idén a Szent István téri Város fája mellett kivilágítják a főutcán található többi fát is egészen a Városház tértől a Kossuth utcáig, valamint az Erzsébet téren és a Művészetek Háza előtt. Miskolc önkormányzatának megrendelésére a belvárosban 28 élő fát díszítenek fel. Az egyéni képviselők további közel 70 fát díszíttetnek fel a csaknem egy kilométernyi újonnan megvásárolt füzérekkel. Összességében mintegy 11 kilométer fényfüzért szerel fel a Városgazda Miskolc fáira.

karacsonyivilagitas_2.jpg

December 1-től advent Miskolc, a Szent István téren, gasztronómia és kézműves termékek karácsonyi vásárával.

adventi_koszoru_171124ml_4.jpg

Fotó: Mocsári László

Pénteken megkezdték az adventi koszorú kialakítását is a Szent István téren.

Az Advent Miskolc rendezvénysorozat együttműködő partnere: a Miskolci Egyetem, a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezete, az ÉMÁSZ és a RádióM.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat