2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C
,,Amíg élek én…” – DVTK közönségtalálkozó a Szinvaparkban (Képgalériával)
Türk Petra
|
2018. február 17. 19:53
|
frissítve: 2018. február 20. 09:16
Szombaton délután hagyományteremtő jelleggel tartott szezonnyitó közönségtalálkozót a DVTK labdarúgó csapatának vezetőedzője és szakmai igazgatója, Bódog Tamás. A találkozónak a Szinvaparkban található DVTK Shop adott otthont, ahol a szurkolók válthattak néhány szót az edzővel, közös fotókat készíthettek vele, dedikáltathatták relikviáikat, továbbá kedvezményesen vásárolhattak a DVTK Shop termékeiből.

dvtk_talalkozo_180217ml_13.jpg

A közönségtalálkozón végig családias légkör uralkodott, minden korosztály képviseltette magát: egészen kicsi gyermekek, kamaszok, szülők és nagyszülők egyaránt érkeztek, hogy kifejezzék bizalmukat a piros-fehérek iránt. Bódog Tamás mindenkivel szívélyesen elbeszélgetett, válaszolt a kérdésekre és teljesítette a különböző rajongói kéréseket.

28175762_10208923497084605_1444345961_n.jpg

Nem volt könnyű dolga, hiszen a szurkolók kész kérdésekkel készültek a számára, ám a tréner igyekezett mindvégig reálisan válaszolni, különösen, ha a csapat év végi helyezéseit firtatták a résztvevők. – A bizakodással és az álmodozással nincs semmi gond, de mi egy kicsit reálisabban látjuk a dolgokat. Lépésről lépésre kell haladni, és meglátjuk hova tudunk eljutni – fejtette ki álláspontját Bódog Tamás. Elmondása szerint az igazolt játékosok mindenképpen megemelik a csapat erejét, ám jelenleg elsősorban nem a kupákra, hanem az élmezőnyben való minél jobb helyezésre kell koncentrálni.

dvtk_talalkozo_180217ml_16.jpg

Az edző megköszönte a szurkolók lelkesedését és biztatását, akik akkor is a csapat mellett állnak, amikor nincs lehetőség hazai pályán játszani. A drukkerek biztosították, Debrecenbe is elkísérik a csapatot a Ferencváros elleni bajnokira.

Az NB I. tabelláján jelenleg a 6. helyen álló DVTK február 1-jén utazott el a törökországi Belekbe, ahol edzőtábor és három felkészülési mérkőzés várta a játékosokat. Az edzőtábor végén trénerük úgy nyilatkozott: „…amit szerettünk volna elvégeztük, sőt, egy picivel többet is”.

Hamarosan kiderül, milyen állapotban vannak a fiúk, hiszen idei első kupamérkőzésüket február 20-án játsszák a Vác ellen, majd február 24-én Paks következik a magyar első osztályban.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat