2018. július 16. Valter
Miskolc
13°C / 27°C
Autósbüfé-szerű marihuána üzlet nyílt
nuus.hu
|
2017. november 11. 11:36
|
frissítve: 2017. november 13. 09:11
Az USA jó néhány államában legális a fű, amit most már gyorsbüféhez hasonló elven is árulnak: autós marihuána üzlet nyílt Amerikában.

nuwu.png

NuWu Cannabis. Forrás: twitter.com

Az USA legnagyobb marihuána boltját nyitották meg, ami igazi Amerikai stílusban szolgálja ki a vevőket. A hatékonyság lenyűgöző, A NuWu Cannabis Marketplace autós boltja kevesebb mint egy percen belül szolgálja a vevőket. Az ötletet a gyorséttermektől vették, persze jóval nagyobb biztonsági felszereltséggel, mint egy mekiben. Mondjuk hamburgert ritkán akarnak rabolni, de a fű autósboltnál egy 30 000 dolláros banki pénztári ablakot alakítottak át, ami golyóálló üvegből és golyóálló kevlárból készült. A biztonsági kamerák mind az ablakon belül, mind a külső térben figyelik az eladásokat.

nuwu_szeles.png

A bolt Las Vegas mellett független indián törzsi területen nyílt október 6-án, és Benny Tso a paiute törzs főnöke szerint 300-500 vásárlót szolgálnak ki ezzel a módszerrel naponta. Az autósboltban a nagy marihuána pláza kínálatából a gyors kiszolgálás érdekében nem mindenhez, csak 15-féle fűvet, és marihuánás sütit, szóval space cake-et kérhetnek, amit egyébként bármilyen orvos, aki engedélyt kér árulhat az államban, és minden 21 éven felüli felnőtt vásárolhat füvet.

nuwu_2.png

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat