2018. július 19. Emília
Miskolc
15°C / 25°C
Az ötezredik látogatót köszöntötték a miskolci Seuso-kiállításon!
Kujan István
|
2018. március 04. 15:10
|
frissítve: 2018. március 06. 12:26
Az előzetes várakozásokat is felülmúlja az érdeklődés a Seuso-kincs kiállítás iránt a Herman Ottó Múzeumban. Vasárnap délután már az ötezredik olyan látogatót köszöntötték, aki Miskolcon tekintette meg a nem mindennapi tárlatot!

Az óriási sikert jól jelzi, hogy az eddigi kiállítóhelyek közül egyedüliként Miskolcon fordult elő, hogy már a nyitás napjára betelt az előzetes foglalási naptár, és a szervezőknek további látogatói helyekről kellett gondoskodniuk. Ennek köszönhetően az ötezredik miskolci látogatót vasárnap kora délután köszöntötték az intézményben.

A szerencsés Bodogán János volt, akinek Szolyák Péter, a Herman Ottó Múzeum általános igazgatóhelyettese nyújtotta át a múzeum és Miskolc város ajándékait. És meglepetésként bemasíroztak a Colonia Rostalló Kulturális és Katonai Hagyományőrző Alapítvány legionáriusai is, akiket leesett állal figyeltek a legfiatalabbak.

seuso_kiallitas_180304_ja_8.jpg

Bodogán János elmondta: nagy meglepetésként érte, hogy éppen ő lett az ötezredik látogató. Párjával Kazincbarcikáról érkezett, és bár az előzetes regisztrációról lekéstek, úgy gondolták, mindenképpen megnézik a Seuso-kincseket. Sokat kellett várniuk, hogy bejussanak a kiállításra, de a meglepetés, az ajándékok, és persze a fantasztikus ezüst tárgyak mindenképpen kompenzálják ezt. És hogy miért jöttek el? Úgy találja, hogy ezt a tárlatot semmiképpen sem szabad kihagyni – ezt erősítette benne a kiállítás nagy híre, a reklámkampány és az óriásplakátok is.

Szolyák Péter érdeklődésünkre ismertette: az előzetes regisztráció alapján elmondható, hogy a vasárnap is tapasztalt óriási érdeklődés egészen a kiállítás zárásáig, március 18-áig ki fog tartani.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat