2018. augusztus 20. István
Miskolc
16°C / 30°C
B-Dance Gála est a Csodamalomban (Képgalériával!)
minap.hu
|
2018. február 10. 21:04
|
frissítve: 2018. február 13. 12:29
Szombat este rendezték meg a B-Dance Mozgásstúdió Gála estjét a Miskolci Csodamalom Bábszínházban. A fiatal tánciskola diákjai adtak számot tudásukról, egy rendkívül színvonalas táncos est keretein belül.

A B-Dance Mozgásstúdió 2017 augusztusában nyitotta meg kapuit a miskolci táncolni vágyók számára. Oktatói hatalmas szenvedéllyel képviselik a különböző táncstílusokat: hastánc, kubai salsa, társastánc, twerk, girly street dance. Ezeket a műfajokat mutatták be tanulóikkal  együtt, egy színes gála műsor keretein belül február 10-én, szombaton. 

b_dance_180210_vcs_17.jpg

A B-Dance nem csak egy tánciskola, sokkal inkább egy közösség tér, amely színvonalas kikapcsolódást nyújt a fejlődés mellett. Szűcs Boglárka a stúdió vezetője szerint, a B-Dance a nyugalom szigete. 

A stódió vezetője ismertette meg Miskolccal a Beautyrobicot, mely egy kifejezetten nőknek kifejlesztett mozgásforma. A Beautyrobic során nem csupán az alakja lesz sokkal nőisebb a hölgyeknek, de a kisugárzásuk is sokkal magabiztosabb és nőisebb lesz. Ez a mozgásforma tele van nőis mozdulatokkal, melyek előtt a lányok különleges olajokkal kenik be a testüket, hogy még hatásosabb legyen a testedzés.

b_dance_180210_vcs_08.jpg

A stúdióba nem csak heti rendszerességel lehet órákat venni, hanem vannak különböző workshopjaik is. Ezek az alkalmak lehetőséget adnak olyan nőknek is a mozgásra és a táncra, akik nem engedhetik meg maguknak a munkaidejük mellett, hogy heti két alkalommal is eljárjanak rendszeresen mozogni.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat