2018. július 20. Illés
Miskolc
15°C / 24°C
Beindult a Sörfesztivál - nagy zúzás már az első napon (Képgalériákkal!)
Muntyán Bernadett
|
2017. szeptember 08. 14:28
|
frissítve: 2017. szeptember 09. 17:26
A lámpák már égtek, a színpadok készen voltak, és a kézműves söröket és a különböző sörkorcsolyákat árusító bódék is a helyükre kerültek. A miskolci közönség idejében megérkezett a népkerti buli első napjára: az Ocho Macho másfél órás koncertjével pénteken elrajtolt a hatodik Miskolci Sörfesztivál!

sorfesztival_nyitas_20170908_bl.jpg

Fotó: Beregi László

Sör, koncertek, Népkert – kezdődjék hát a móka! Egy teljes hétvége, két színpad, három nap és megannyi fellépő. Szokás szerint már pénteken is kígyózó sorokkal kellett számolni a bejáratnál, úgyhogy érdemes volt nem az utolsó pillanatban érkezni. A város apraja-nagyja szereti tiszteletét tenni ezen a zenei fesztiválon, amely városunk szívében lüktet három napon keresztül.

20170908184537_img_9181.jpg

A Generali Aréna melletti kertben koncertek, fesztiválozós ételek és fesztiválozó fiatalok, illetve kevésbé fiatalok tolonganak. A fellépők között Ocho Macho, Kowalsky meg a Vega, Punnany Massif, Dér Heni, Tolvai Reni, Zoltán Erika, Bikini, R-Go és még sorolhatnánk a Nagyszínpad és a Xixo Színpad programkínálatát. Idén is a ma és a tegnap zenéi keverednek a Népkert lombkoronái alatt.

A XIXO Színpad pénteken már negyed hattól a fesztiválhangulat gerjesztésén munkálkodott, Roy & Ádám Triójának tolmácsolásában. Őket követte Bereczky Zoltán és Dér Heni, majd az Irigy Hónaljmirigy srácai tették fel igazán a pontot arra a bizonyos „i”-re. A Nagyszínpadon az Ocho Machot a Kowalsky meg a Vega követte, itt első napon a Punnany Massif zárt.

20170908204020_img_9469.jpg

Fiatalos, osztálytalálkozós, rockos volt a nyitány, és még a gyerekekre is gondoltak.

Kell ennél több? Gyere el a Népkertbe, nehogy te legyél az a vesztes, aki lemarad az ősz legnagyobb, legzeneibb és legmalátásabb fesztiváljáról!

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat