2018. július 18. Frigyes
Miskolc
15°C / 23°C
Besurranó tolvajt fogtak a rendészek a Toronyalja utcában
Miskolc TV
|
2015. június 02. 14:12
|
frissítve: 2015. június 03. 17:32
Három bűnözőt is lefüleltek a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai egy héten belül Miskolcon. Mindhármukat a térfigyelő kamerák buktatták le.
Forrás: Miskolci Önkormányzati Rendészet

  Legutóbb hétfőn délelőtt a Toronyalja utcában sikerült lencsevégre kapni azt a besurranó tolvajt, aki a terepfelmérés után bemászott egy ház ablakán, majd néhány perc múlva egy pár cipővel távozott. Pechjére a házban dolgozó munkás utánaugrott, és a kamerák is felvették, így a rendőrök szinte azonnal elfogták az alkalmi tolvajt.

– A besurranás itt látható volt – mondta Kovács László Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet közterület felügyeleti és rendészeti vezetője. – Alkalmi jellegű volt, a pillanat szülte a lehetőséget számára. Azt tudnám javasolni mindenkinek, hogy a földszinti ablakokat nem hagyjuk nyitva teljesen. Ha lehet, inkább csak bukóra állítsuk az ablakot, az erkélyen pedig szintén ne hagyjunk kint értéktárgyakat, mert az alkalom szüli a tolvajt effektus bárkivel, bármikor előfordulhat.

Jön a nyár, és a meleg miatt természetesen sokat szellőztetünk, de vigyázzunk értékeinkre, és ne teremtsünk lehetőséget a lopásra!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat