2018. július 17. Endre, Elek
Miskolc
13°C / 27°C
Blikk: Kis Grófo szenvedett balesetet a délelőtti kamion-személyautó karambolban
blikk.hu
|
2017. december 07. 12:44
|
frissítve: 2017. december 10. 08:17
A bulvárlap információi szerint Kis Grófo ült abban az Audiban, amely kamionokkal karambolozott az M1-es autópályán csütörtökön délelőtt.

A rendőrség közlése szerint az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, az 57-es kilométerszelvénynél, Tatabánya térségében történt a baleset.

baleset_grofo_audi_kamion_171207_blikk.jpeg

Forrás: Blikk

Eddig tisztázatlan okból két kamion és egy személygépkocsi egymásnak ütközött. Az elsődleges adatok alapján a balesetben egy ember súlyosan, két másik könnyebben sérült meg. A balesettel érintett járművek a külső és leállósávot elfoglalják. A forgalom rendőri irányítás mellett a belső sávon halad. A helyszínen torlódásra kell számítani.

A Blikk információi szerint Kis Grófo is a balesetben érintett Audiban ült. Egyelőre nem tudni, ki vezette a kocsit, és hogy a sérültek között van-e Grófo is.

A Ripost úgy tudja, Völgyi Zsuzsi édesapja is az énekes mellett ült a kocsiban. Grófoék két kamionnal ütköztek össze, az autóban négyen utaztak. Az autó eleje szétroncsolódott, az ütés következtében Zsuzsi apukája eltörte az orrát, amiből ömlött a vér. Az énekesnő édesapja Kis Grófo-nak dolgozik, ő a technikusa. A  Ripost megtudta, hogy éppen egy fellépésre tartottak, amikor megtörtént a baj. 

Zsuzsi édesapját még a helyszínen ellátták a kiérkező mentők.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat