2018. szeptember 21. Máté, Mirella
Miskolc
11°C / 26°C
Boldog szülinapot Sophia Loren!
noizz.hu/nlcafe.hu
|
2017. szeptember 20. 15:00
|
frissítve: 2017. szeptember 23. 09:16
Sophia Loren igazi ikon, s mint ikon tanácsai is születtek szép számmal ezalatt a 83 év alatt. Ma, születésnapja alkalmából csokorba szedtük, melyek azok a Sophia Loren idézetek, amelyekkel legalább egyszer élete során minden nőnek találkoznia kell.

sophia8.jpg

Ha van valaki, akitől lehet tanulni arról, hogyan kell és hogyan érdemes nőnek lenni ezen a bolygón, az Sophia Loren: úgy lett az egyik első modern szexszimbólum, hogy közben színészi és énekesnői tehetségét sem kérdőjelezte meg senki, és a magánéleténél is csak kitalálni lehetne szebbet.

sophia2.jpg

Egy kis nosztalgia: mi minden törtétn Sophia Lorennel ezalatt a 83 év alatt:

  • 1950-ben Sophia Loren benevezett Olaszország egyik szépségversenyére, és bár nem őt választották Miss Italiának, mégis ez a szereplés indította be filmes karrierjét.
  • A gyönyörű díva 1953-ban, az Aidában kapta meg az első emlékezetes szerepét.

sophia3.jpg

  • A színésznő 1950-ben, mindössze 15 évesen ismerte meg Carlo Pontit, akihez 1957-ben férjhez is ment. Házasságuk 50 évig tartott, a férfi haláláig.
  • Amikor arról faggatták, hogy hogyan néz ki még mindig ilyen csodásan, csak ennyit felelt: „A fiatalság forrása létezik: a tudatunkból, a tehetségünkből és abból a kreativitásból fakad, amit a saját és a szeretteink életébe viszünk. Amikor megtanulunk meríteni ebből a forrásból, végérvényesen legyőztük az öregedést.”

sophia9.jpg

Ma ünnepli a 83. születésnapját az olasz díva, és nem mellesleg még mindig irigylésre méltó, ahogyan kinéz. Íme hölgyeim, Sophia Loren és az ő életbölcsességei.

„A szépség abból fakad, hogyan érzi magát az ember belül, és a szemünkben tükröződik. Nem fizikai tulajdonság.”

sophia.jpg

„Aki sosem sírt, annak nem lehet szép a szeme.”

„A szépség nem is fontos, inkább érdekesnek kell lenned, olyannak, aki különbözik a többiektől. Máskülönben csak belibbensz, gyönyörű vagy, és nincs más benned. Én nem voltam soha szép, nem voltam olyan babás, sőt sokáig nem kaptam munkát, mert nem tartottak fotogénnek.”

sophia4.jpg

„A szexepil ötven százalékban az, ami ott van az emberben, ötven százalékban pedig az, amiről mások azt hiszik, hogy ott van benne.”

„Élvezni kell az életet. Mindig olyan emberek vegyenek körül, akiket kedvelsz, akikkel jót lehet beszélgetni. Annyi pozitív dologra lehet gondolni.”

sophia6.jpg

„Tanuld meg ugyanolyan ügyesen használni a fejedet, mint a púderedet. Akkor a púderre talán nem is lesz szükség.”

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat