2018. szeptember 19. Vilhelmina
Miskolc
11°C / 26°C
Budapestre érkezik a Trónok harca sztárja
joy.hu
|
2018. január 09. 12:31
|
frissítve: 2018. január 10. 14:04
A sorozat egyik legnagyobb kedvence forgat hamarosan Magyarországon.

Imádjuk, amikor Magyarországra látogat egy-egy hollywoodi híresség, hiszen jelentősen megugrik ilyenkor a lehetősége annak, hogy összefussunk velük az utcán – írja a joy.hu

Erre a legjobb példa Mila Kunis és Ashton Kutcher volt, akik hónapokat töltöttek a fővárosban, lazán elmentek bevásárolni, és a Sziget fesztiválon is együtt buliztak – rajtuk kívül pedig akkor még két amerikai sztár is ott volt a rendezvényen. Már azt is lehet tudni, hogy januártól a Másnaposok sztárja, Bradley Cooper is Budapesten forgat, de nem ő az egyetlen, aki idén hazánkba érkezik.

tronok_harca_pasik.jpg

Forrás: Youtube

A Trónok harca egyik legszexibb pasijának tartott színész is hamarosan kis hazánkba érkezik, ő pedig nem más, mint Jason Momoa, a sorozat Khal Drogója.

jason_momoa_tronok_harca_kahl_drogo.jpg

A színész A holló legújabb változatában játssza a főszerepet, a filmnek több részét pedig Budapesten forgatják le. Pontos dátumokat egyelőre még nem tudni, de annyi már biztos, hogy februárban kezdik el felvenni a jeleneteket, így akár az is lehet, hogy Daenerys egykori szerelme jövő hónapban már megérkezik a fővárosba.

jason_momoa_tronok_harca_kahl_drogo2.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat