2018. július 20. Illés
Miskolc
15°C / 24°C
Csaknem egymillió forint gyűlt össze a jótékonysági bálon (Képgalériával!)
minap.hu
|
2017. november 19. 17:47
|
frissítve: 2017. november 21. 14:35
Jótékonysági bált tartott szombaton a Miskolci Családokért és Segítőkért Alapítvány a Park Hotelben. A rendezvényből származó teljes bevételt a MESZEGYI által nyilvántartott, rászoruló gyermekek karácsonyi ajándékozására fordítják.

A Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény (MESZEGYI) közhasznú szervezetét, a Miskolci Családokért és Segítőkért Alapítványt 2006-ban hozták létre. Célja a családsegítés, a gyermekjólét kialakítása, a bölcsődei és az idősellátás. A szervezet évről évre részt vesz a szociális munka napjához kötődő rendezvénysorozaton, az idei jótékonysági bál teljes bevételéből karácsonyi ajándékokat vásárolnak majd. A meglepetéseket egy nagyszabású családi nap keretén belül kapják meg azok a rászoruló gyermekek, akik a MESZEGYI ellátásában részesülnek. Ez az összeg ebben az évben csaknem egymillió forint.

jotekonysagi_bal_20171118_bl_010_web.jpg

A rendezvényt Répássy Róbert országgyűlési képviselő nyitotta meg. – Ezt a bált a szociális területen dolgozóknak szervezték. Ők azok, akik észrevétlenül dolgoznak a rászorulók mellett - nem csupán hivatásból, hanem emberségből is – hangoztatta a politikus. – Köszönetet jár nekik, hiszen naponta vigyáznak a gyengékre és az elesettekre. Ez pedig nem csupán szakmai felkészültséget, hanem mély elkötelezettséget is igényel. Azokat is odaadóan gondozzák, akikkel nincs családi kötelékük, ezzel pedig a mi lelkiismeretünkön is könnyítenek. Ez a jótékonysági bál nagyon szép gesztus - ezzel azt üzenik, hogy ők még a szórakozásukkal is segítenek a rászorulókon – mondta el Répássy Róbert.

jotekonysagi_bal_20171118_bl_017_web.jpg

A fellépő művészek között volt Mészáros János Elek magánénekes, A Csillag születik verseny egyik népszerű győztese is, aki rendszeres résztvevője a jótékonysági rendezvényeknek. Az este folyamán a zenés szórakoztatásról az River Jam Zenekar gondoskodott.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat