2018. augusztus 20. István
Miskolc
16°C / 30°C
Döntetlennel zárta a DVTK az edzőtábort (Videóval!)
dvtk.eu
|
2018. február 10. 18:05
|
frissítve: 2018. február 11. 08:56
Csontzenétől hangos felkészülési mérkőzéssel zárta a DVTK a törökországi edzőtábort. A kazah Aktobe ellen Szarka Ákos góljával sikerült megszerezni a vezetést, amit az ellenfél egy fejesből kiegyenlített. Vasárnap egy délelőtti edzést követően Magyarország felé veszi az irányt a csapat, és az Antalya-Isztambul-Kassa-Miskolc útvonalon várhatóan este érkezik haza.

FC Aktobe - Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)

Kulcspillanatok

41. perc: Szarka Ákos nagyszerűen tartotta meg a labdát több védő között is, megfordult, majd a 16-oson belülről jobbról a kapu hosszú oldalába lőtt, 0-1

48. perc: Második sárgát, és piros lapot kapott Abat Aimbetov műesésért. Több játékos és Bódog Tamás is sportszerűen elismerte, fordítva is lehetett volna ítélni. Mégsem került emberelőnybe a DVTK, mert a találkozó felkészülési jellegére tekintettel beállt Anton Shurygin.

69. perc: A kisszöglet után érkező beadást a hórihorgas Hrvoje Milićević közelről fejelte a kapu bal oldalába, 1-1

76. perc: Piros lapot kapott Dejan Karan, mert a társak labdavesztését követően elkésve csúszott be. A kazah csapat sem került emberelőnybe, mert pályára lépett Ivánka Patrik.

Bódog Tamás: - Érdekes mérkőzést játszottunk az Aktobe ellen. Az első félidő rendben volt, helyzeteket alakítottunk ki, tíz perc után 2-3 góllal vezethettünk volna. Ezt követően is a kezünkben tartottuk a mérkőzést, domináltunk, beléptünk az üres területekbe, elkértük a labdát, egyszóval sikerült megvalósítani azt, amit gyakoroltunk. A második félidő belementünk egy adok-kapokba, mert elvitt minket is a hév. Ekkor már nem voltak meg az elmozgások, így pedig nem lehetett megjátszani senkit. Talán úgy gondoltuk, hogy elég lesz, amit eddig csináltunk, de rá kellett ébredni, hogy ez kevés a sikerhez. A második játékrész végével lehettem elégedett. Előzetesen is tisztában voltunk azzal, hogy milyen fáradt mindenki, ehhez képest megtettek mindent, az eredményen lehetett volna még egy kicsit javítani. Ma is jobbak, erősebbek lettünk, ez a mérkőzés is elérte a célját. Jó úton járunk, fejlődünk, a hibákat pedig ki kell javítani.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat