2019. február 18. Bernadett
A Dotto vonat névadói jártak szerdán az Avalon Parkban
Spilman Nóra
|
2015. június 24. 16:27
|
frissítve: 2015. június 25. 16:57
Százlábú expressz, Tündérsziget dotto vagy Százkerekű expressz – akár ezeket a neveket is kaphatta volna az Avalon Park kisvonata. Végül a befutó az Avelino lett. A vonatot a Szabó Lőrinc Általános Iskola negyedikesei nevezték el, ők nyerték meg a kiírt pályázatot. A jutalmuk egy játéknap volt. A park egész nyáron várja a szünidejüket töltő gyerekeket.
Nem

avalon_park_150624_ja.jpg

  Egy-egy papírlapot szorongatnak a gyerekek, a színes betűkből összeáll az Avelino felirat – így nevezték el a Szabó Lőrinc Általános Iskola negyedikesei a nemrég nyílt miskolctapolcai Avalon Park kisvonatát.

avalon_park_150624_ja_24.jpg

„Nagyon jó, vicces és kényelmes is”, mondták a fiatalok, akik nem utaztak még a vonattal, de az Avalon Parkban sem jártak még. Duró Petra elmondta, az egész játszóteret be fogják járni. A fánkcsúszda volt az egyik legnépszerűbb.

avalon_park_150624_ja_19.jpg

A nyári szünetben lesz elég idő a szórakozásra. Mindenki máshogy tölti majd a nyarat. Kalupeczki Tamás elmondta, ő vagy táborba megy vagy a nagyszüleinél szokott nyaralni. Idén nyáron biztosan az Avalon Parkba is visszajönnek még a gyerekek játszani.

Halász Anikó, az Avalon Park ügyvezetője ismertette, egész nyáron nyitva áll a park, 10 órakor nyit a játszópark és egészen este nyolc óráig nyitva tart. Hozzátette, animátorok vigyáznak a gyerekekre, ők azok, akik különböző programokat szervezik.

A fánkcsúszdán kívül vannak azért kevésbé extrém csúszdák, mászókák, trambulinok is a parkban és van gokart kicsiknek, nagyoknak.

Nem

Olvasnivaló