2018. június 22. Paulina
Miskolc
13°C / 16°C
DVTK – támadót cseréltek támadóra
dvtk.eu
|
2017. január 10. 14:17
|
frissítve: 2017. január 12. 16:00
A mai napon aláírta szerződését Diósgyőrben Busai Attila. Az MTK-ban nevelkedett középpályás kedden már új társaival edzett az edzőközpontban. Ezzel egyidejűleg Bognár a Fradihoz került.

Busai Attila sokoldalú játékos, alapvetően támadó középpályás, de védőtől csatárig mindenhol játszott már. Pályafutását a Góliát FC-ben kezdte, élvonalbeli labdarúgó az MTK-ban lett. Tagja volt a Csehországban bronzérmet szerző U19-es csapatnak, majd Svájcban légióskodott. Az FTC hívására tért haza, ahol fokozatosan szilárdította meg a helyét.

– Busai Attilát már korábban is szerette volna a DVTK szerződtetni – nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának. – Személye Horváth Ferenc szerint erősítést jelent a csapat számára, a szerződtetésének pedig én magam is kifejezetten örülök, hiszen az MTK-ban nevelkedett, ezért képzett, több poszton is bevethető labdarúgóról van szó. Több olyan csapatrészben is a segítségünkre lehet, ahol korábban problémáink voltak.

busai_attila_dvtk_170110.jpeg

Forrás: dvtk.eu

– Nagyon örülök annak, hogy a DVTK-hoz szerződtem – osztotta meg gondolatait Busai Attila. – Készültem rá, hiszen ez a szerződés egy hosszabb folyamat eredménye volt. Egy éve jött az első megkeresés, majd tavaly nyáron is történt kapcsolatfelvétel, most pedig itt állhatok. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült pontot tenni az ügy végére. Voltak más ajánlataim is, de nem sokat gondolkodtam. Fontos volt, hogy olyan helyre kerüljek, ahol újra futballistának érezhetem magam. Bízom benne, hogy a mérkőzéseinkre nagyon sok szurkoló kilátogat majd és az ő buzdításuk mellett nem is lehet majd kérdés, hogy melyik csapat hagyja el győztesen a pályát. Izgatottan várom már az első tétmeccset.

bognar_istvan_ftc_170110.jpg

– Ezzel egyidejűleg Bognár István a mai napon a Ferencvároshoz igazolt. További pályafutásához sok siker kívánunk! – adta hírül a dvtk.eu.

– Köszönöm a klubnak a lehetőséget, biztos sokan emlékeznek arra, hogy a DVTK Mezőkövesdről két és fél évvel ez előtt kivásárolt, és innen kerültem be a válogatott bő keretébe, amiért örökké hálás leszek – búcsúzott Bognár István. – Köszönöm a szurkolóknak is a rengeteg biztatást és hogy mindig mellettem voltak. Előfordultak az elmúlt években szép és kevésbé sikeres periódusok is, de én csak a szép dolgokra emlékezem. További sok sikert kívánok a Diósgyőrnek! 

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat