2018. július 19. Emília
Miskolc
15°C / 25°C
Egy csók és más semmi
Budai Gábor
|
2015. június 04. 17:00
|
frissítve: 2015. június 07. 13:00
Egy csók és más semmi. Avagy a darab, amelyben mindenki mindenkitől válni akar. Dr. Sándor szerelmének kiteljesedéséhez pedig félreértések során át vezet az út. Eisamann Mihály klasszikusát szombaton mutatják be a Miskolci Nemzeti Színházban.

egy_csok_150604ml_11.jpg

fotó: Mocsári László

Ki ne ismerné Eisemann Mihály-Halász Imre és Békeffi István zenés komédiájából jól ismert slágert. A darabból, amiben Dr. Sándor Sándor szerelmes lesz Anniba, de kezdetben ezt csak ő tudja. A románc kiteljesedéséig így titkok és váratlan események során mulathat a közönség.

"„Ez most egy teljesen klasszikus operett, klasszikus rendezésben tehát semmiféle flick flack nincs benne. Teljesen hagyományos korhű jelmezekben és hét egy nagyon kedves és nagyon kellemes szórakozást fog szerintem nyújtani Miskolc nézőinek.”- mondta Harsányi Attila színművész.

egy_csok_150604ml_22.jpg

A légies könnyed vígjáték a 40-es évek hangulatát varázsolja a színpadra. Például az elegáns hotel éttermével, ahonnan akkor nem hiányozhatott az élő zene sem. Ezért a zenekart a színpadra költöztették.

Az Egy csók és más semmi egy könnyed nyári darab, ami a válás körül forog és ez intrikák, félreértések sorát hozza magával.

„ Az a szép a történetben, hogy mindenki el akar válni, az ügyvéd a központban és mindenki el akar válni de mindenki nagyon nagyon szerethető és mindenki nagyon szeret valakit ezért egyik válást sem tudjuk tragikusan felfogni.”- mondta Szőcs Artur, rendező.

egy_csok_150604ml_38.jpg

Az Egy csók és más semmi bemutatóját eredetileg a Nyári Színházba tervezték. De az életveszélyessé vált tető miatt végül a Nagyszínházban mutatják be. Az első előadás pénteken lesz. Az elő bemutatót pedig szombaton egy újabb előadás követi.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat