2018. szeptember 19. Vilhelmina
Miskolc
11°C / 26°C
Elindult az online séfverseny, a Séf a rácson
minap.hu
|
2015. február 22. 14:37
|
frissítve: 2015. február 24. 12:09
Az online verseny azonnal megmozgatta az amatőr és profi grillezőket és sorra érkeznek a jobbnál jobb receptek! A tét nem mindennapi: a nyertes öt hónapon keresztül a grillreceptek.hu arcaként fix gázsit kap! Az 1 250 000 forintos álommunka és a 420 000 forintos Broil King KEG grillkészülék mellett pedig még bezsebelheti a grillszakácsok legjobbika címet is.

A január végén kiírt versenyre folyamatosan érkeznek az ínycsiklandó receptek, hiszen nem kell mást tenni, mint feltölteni egy fotót a legfinomabb, legkreatívabb saját grillreceptről, és mozgósítani az ismerősöket, hogy szavazzanak a receptre. A versenyre tetszőleges mennyiségű recepttel lehet nevezni, és mindegy, hogy húst, halat, zöldséget, édességet grillezünk, egy a cél: újszerű, egyedi és ízletes grillfalatok szülessenek a rácson.

sef_a_racson_1.jpg

A szavazás lezárása után a zsűri is értékel, és a továbbjutók egy többfordulós grillrecept és főzőversenyen vesznek részt, amelyben embert és grilltudást próbáló feladtok várnak rájuk: receptírás, extrém grillverseny, videó felvétel - csak néhány az izgalmas kihívások közül. A zsűriben Gianni Annoni étteremtulajdonos, Kis Sándor, a Miele séfje, Peter Zietler német grillbajnok és Vezse Roland, a grillreceptek.hu megálmodója bírálja a recepteket és a legötletesebb grill megoldásokat.

A végső megmérettetésre az április 15-19. között a Hungexpo területén megrendelésre kerülő OtthonDesign 2015. kiállítás során kerül sor. Az élő grillcsatát így nem csak a grillreceprek.hu olvasói, de a nagyközönség is végigkísérheti. Addig azonban receptre fel!  Várják a további grillezett finomságokat!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat