2019. február 22. Gerzson
Elismerések az Északerdő Zrt. munkatársainak
minap.hu
|
2018. március 22. 12:22
|
frissítve: 2018. március 23. 14:01
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója, valamint az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából az Északerdő Erdőgazdasági Zrt. több munkatársa kapott elismerést.

A nemzeti ünnep alkalmából Budapesten, a Földművelésügyi Minisztériumban Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozott Bak Juliannának, a társaság közgazdasági vezérigazgató-helyettesének, az Országos Erdészeti Egyesület Ellenőrző Bizottsága elnökének. Az elismerést a társaság gazdálkodási feladatainak ellátásáért, valamint a természeti károk utáni helyreállítási munkák forrásigényének biztosítása érdekében végzett eredményes szakmai és vezetői munkájáért vehette át.

Március 21-én, az Erdők Nemzetközi Napján Nagykanizsán tartották a Pro Silva Hungariae kitüntetési ünnepséget. Fazekas Sándor miniszter Bitay Márton Örssel, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkárával adott át elismeréseket. Pro Silva Emlékplakettet vehetett át Hulják Péter, a Telkibányai Erdészeti Igazgatóság erdészeti igazgatója a természetközeli erdőgazdálkodás gyakorlati módszereinek széleskörű alkalmazásáért, az erdőgazdálkodási és természetvédelmi érdekek összehangolásáért végzett magas szintű tevékenységéért.

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Gór Lajos, a Keletbükki Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze a bükkösök állománynevelése, a pusztuló fenyves állományok felújítása, valamint a hó- és viharkárok elhárítása területén végzett munkája elismeréseként; Király Béla, a Lillafüredi Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze az erdő szolgálatában csaknem négy évtizeden át végzett munkájáért, az erdők közéleti hasznosítása területén elért eredményeiért és a rendkívüli káresemények elhárítása során tanúsított helytállásáért; és Szívós Balázs, a Répáshutai Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze a bükkösök állománynevelése, a pusztuló fenyves állományok felújítása, és a hó- és viharkárok elhárítása területén végzett munkája elismeréseként - tájékoztatott közleményében az Északerdő Zrt.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat