2018. augusztus 20. István
Miskolc
16°C / 30°C
Fidesz-KDNP jelöltbemutató: "A feladatok megoldására kiemelkedően a legalkalmasabb jelölt Hubay György!"
minap.hu
|
2018. február 13. 18:35
|
frissítve: 2018. február 15. 16:02
Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke, parlamenti frakcióvezetője mutatta be kedden, Miskolcon Hubay Györgyöt, aki a Fidesz-KDNP színeiben indul B.-A.-Z. megye 2. számú választókerületében, az országgyűlési képviselő-választáson. A sajtótájékoztatón Kriza Ákos polgármester úgy fogalmazott, meggyőződése, hogy Hubay György kiváló választás, és nagyon jól fognak tudni együtt dolgozni.

hubay_gyorgy_jelolt_180213_ja_5.jpg

Fotó: Juhász Ákos

Gulyás Gergely elmondta, mindig érdekes egy új jelöltet bemutatni, ugyanakkor az elmúlt években azt tapasztalhatták, hogy a Fidesz jelöltjei mindig jó eséllyel indulnak és nyernek is a választókerületekben. Kiemelte, Hubay György jól ismeri az önkormányzat világát, több éves képviselői munka áll mögötte, már eddig is rengeteget tett a miskolci közbiztonság javítása érdekében. - Ez a terület rendkívül fontos a borsodi megyeszékhelyen, Hubay György pedig – Kriza Ákos polgármester és a fideszes vezetésű önkormányzat mellett – rengeteget dolgozott annak érdekében, hogy a helyzet kézzel foghatóan javuljon. A korábbi sportoló Hubay György sokat tett és tesz azért is, hogy az élsport illetve a tömegsport megfelelően fejlődjön a megyeszékhelyen - hangoztatta Gulyás Gergely.

hubay_gyorgy_jelolt_180213_ja_9.jpg

Gulyás Gergely: "Hubay György már eddig is rengeteget tett a miskolci közbiztonság javítása érdekében"

– A kormány kiemelt fontosságú térségként kezelte a megyét és Miskolcot. Kriza Ákos polgármester vezetésével rengeteg minden megújult a városban. A kormány és az önkormányzat között nagyon jó az együttműködés, amit még tovább erősítene, ha a 2. számú választókerületben kormánypárti képviselőt választanának meg. Remélem, hogy Hubay György a Fidesz frakcióját fogja erősíteni a következő négy évben. Ehhez kérem a helyi támogatók, a helyi polgári közösség segítségét, hogy eredményesen szerepeljen jelöltünk a demokratikus versenyben – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője, hozzátéve: a választókerületben nem lesz könnyű nyerni, és nagyon sok ott a feladat. Ezek megoldására azonban kiemelkedően a legalkalmasabb jelölt Hubay György, aki az országgyűlésben is megfelelően tudja majd képviselni tudja Miskolc érdekeit.

A képviselőjelölt bemutatkozásában elmondta, több mint 20 éves múltra tekint vissza politikai pályafutása. Egykori sportolóként is sokan ismerhetik a városban, hiszen fiatal korában válogatott országúti kerékpáros volt. A sportélet szervezésében is tevékeny szerepet vállalt, sportszervező menedzseri képesítéssel is rendelkezik.

hubay_gyorgy_jelolt_180213_ja_26.jpg

Hubay György: "Országgyűlési képviselőként is a városomat és a hazámat szeretném szolgálni"

– Van egy 37 éves fiam, aki 15 év után hazajött Angliából, mert úgy ítélte meg, hogy Magyarországon megváltozott a helyzet, mégpedig jó irányba. Vállalkozásba fogott, a vendéglátóiparban tevékenykedik – ismertette Hubay György, aki arról is szólt: politikai pályafutását 1997-ben a MIÉP-ben kezdte, büszke arra, hogy Csurka István mellett dolgozhatott. Két ciklusban volt önkormányzati képviselő: 1998-2002. között a Fidesz által vezetett miskolci önkormányzatban a sport- és ifjúsági bizottság elnöki tisztét látta el.

hubay_gyorgy_jelolt_180213_ja_8.jpg

Újabb pozíciót 2012 végén fogadott el. – Egymásra találtunk a nemzeti elkötelezettségű városvezetéssel és kormánnyal. Kriza Ákos polgármester mellett dolgozhattam, 2014-ben önkormányzati képviselővé választottak, ma is a 12-es választókörzetben tevékenykedem. Nagy megtiszteltetés, hogy országgyűlési képviselőjelölt lehetek a Fidesz-KDNP delegáltjaként – tette hozzá a képviselőjelölt, kiemelve, hogy a Rendészeti Bizottság elnökeként sokat tudott tenni a közbiztonság javításáért, a rendkívül gazdag programkínálattal jelentkező Salkaházi Sára program vezetőjeként pedig napi kapcsolatban van a nyugdíjasokkal, ismeri az életüket, problémáikat. – Országgyűlési képviselőként is a városomat és a hazámat szeretném szolgálni – zárta a bemutatkozást Hubay György.

hubay_gyorgy_jelolt_180213_ja_31.jpg

Kriza Ákos: "Hubay György kiváló választás, jól fogunk tudni együtt dolgozni"

Kriza Ákos polgármester – a 2. számú választókerület fideszes elnöke – úgy fogalmazott, meggyőződése, hogy Hubay György sikerre tudja vinni a kormány politikáját a körzetében. Azokon a területeken, amelyeken együtt dolgoztak, az elmúlt évek során kiemelkedőt nyújtott a képviselőjelölt. – Hubay György közel áll a miskolciakhoz, közel áll a nyugdíjasokhoz, és közel áll a sporthoz. Mindhárom kiemelkedő jelentőségű terület, a miskolciak számára. Tökéletesen ismeri a körzet problémáit, világosan látja azt a jövőképet, amit közösen vázoltunk fel a magyar kormánnyal és a helyi képviselőkkel. Meggyőződésem, hogy Hubay György kiváló választás, jól fogunk tudni együtt dolgozni; ő a parlamentben, én pedig Miskolc képviselőtestületében – fogalmazott a városvezető.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat