2018. szeptember 21. Máté, Mirella
Miskolc
11°C / 26°C
Ha Harry Potter rajongó vagy, ez az állás neked szól!
Méder Noémi
|
2017. szeptember 21. 15:23
|
frissítve: 2017. szeptember 23. 15:06
A Harry Potter Stúdió több pozícióban hirdetett felvételt londoni élmény-kiállításukhoz, a rajongók számára ez lehet az álommunka.

harry_potter_studio.jpg

A Warner Brothers által felépített stúdióba minden Harry Potter rajongó vágyik. Az ifjú varázslótanonc és kalandozásai körül kialakult kultusz több generációt is megmozgat, a Londonban található tematikus stúdiót biztosan mindenki ámulattal csodálja, ha egyszer eljut oda. A belépőjegyek ára nyilván nem a legalacsonyabb, pláne, ha valaki betér a helyszínen található ajándékboltba, ahol mindenféle a könyvekkel, a filmekkel, a szerepőkkel, a Roxforttal kapcsolatos relikviát szerezhet be magának.

Van mód rá, hogy megússzuk a belépőjegy megvásárlását... ha hivatalosan is „felvételt nyerünk a Warner Brothers, The Making of Harry Potter elnevezésú stúdiótúrájába”, mint ott dolgozó. Felvételt hirdetnek ugyanis az alábbi pozíciókban: animátor, értékesítési asszisztens és raktáros.

Gondoljunk csak bele, milyen élmény lehet a főhősök varázspálcáit rendezgetni, a díszlet falai között járni egész nap; mintha csak a filmbe csöppentünk volna bele.

A jelentkezés módjáról, valamint a betölteni kívánt pozíciókról, a munkakövetelményekről ezen az oldalon lehet tájékozódni.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat