2018. július 20. Illés
Miskolc
15°C / 24°C
Halálra rémítette kedvesét a Trónok harca sztárja
Méder Noémi
|
2017. október 10. 15:48
|
frissítve: 2017. október 12. 06:31
A Havas Jon-t alakító színész úgy döntött, megtréfálja szerelmét, a lány azonban nem fogadta valami jól párja humorosnak szánt csínyét.

Kit Harington nemrég a Jonathan Ross show-ban mesélt arról az április 1-jei tréfáról, amelyet akkori kedvese – ma már menyasszonya – nem fogadott valami jól.

Mint kiderült, Jon Snow-éknál hagyomány a bolondok napi tréfálkozás a családban, a sorozatban Ygritte -t alakító Rose Leslie famíliájában viszont nem él ez a tradíció, így nem is számított arra, hogy kedvese valamilyen csínnyel készülne számára.

Éppen ezért szegény Rose halálra rémült, amikor meglátta, mit rejt a hűtőszekrényük:

Kit elmondta, menyasszonyát eléggé felzaklatta az eset – ahogyan ez a videóban is látszik. – Nem sült el valami jól... – vonta le a következtetést a színész, és hozzátette: az ijedtség ellenére figyelemre méltó és rendkívül aranyos, ahogy kedvese megbizonyosodott róla, hogy letegye a vízforralót, mielőtt ijedtében összeesik.

És íme, fotón is a tréfa tárgya:

tronok_harca_trefa.jpg

A színész azt is elárulta, menyasszonya kerek perec megmondta neki, ha még egyszer ilyesmit jutna eszébe csinálni, akkor vége lenne. – Valószínűleg a házzasságot is beleértve, szóval... – zárta le Kit. Jobb lesz ezentúl vigyázni az ilyen tréfákkal, Jon Snow.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat