2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C
Hatalmas, földönkívüli anyahajót találtak a Marson? (Videóval)
au.news.yahoo.com
|
2017. november 13. 21:47
|
frissítve: 2017. november 15. 14:21
Viharként söpör végig az interneten egy kiszivárgott NASA-felvétel, amelyet a Mars felszínéről készített egy űrszonda, s amelyen egy hatalmas, szabályos objektum látható. Az "ufóhívők" szerint egy több ezer éves, földönkívüli űrhajóról van szó, a hivatalos ellentámadás szerint ez csupán egy természet alkotta kőalakzat. Annak viszont túl szimmetrikus.

ufohajo1.jpg

A NASA felvételén egy több mint egy mérföld hosszú objektum látható, amely láthatóan csillog a fényben, teljesen szimmetrikus, és a repülési szakemberek szerint megvannak a helyei a hajtóműveknek, beszállóhelyeknek, stb.

ufohajo.png

A felvételek beható vizsgálata, a lerakódások, stb. alapján az ufóelmélet hívei úgy gondolják, az objektum legalább tízezer éves lehet, és egy másik, nem marsi civilizáció építette. Hogy mit keres akkor a bolygón, esetleg lezuhant-e vagy valami céllal hagyták ott valamikor, arra egyelőre nem tudják a választ.

ufohajo2.jpg

A tudomány ellentámadása most sem késett, ott most is egy sokkal egyszerűbb magyarázattal álltak elő. Szerintük a képen látható objetum  csupán valami hegy, vagy természet alakította földkitüremkedés.

Nem

Annak viszont tényleg nagyon szabályos.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat