2018. június 21. Alajos, Leila
Miskolc
16°C / 18°C
Hello, Halloween! – rémisztő napok az Avalon Parkban
minap.hu
|
2017. október 22. 11:54
|
frissítve: 2017. október 24. 11:26
Az elmúlt évek nagy sikerére való tekintettel, október végén idén is Halloween napokat tartanak az Avalon Parkban. A komplexum különböző vendéglátó egységei számos szórakoztató programmal várják vendégeiket, melyek között a gyerekek és a felnőttek is egyaránt megtalálják a leginkább kedvükre valót.

avalon_halloween_1027_1.jpg

Október 27. és november 5. között a Halloween jegyében számos programmal várja vendégeit az Avalon Park, amely tematikus öltözékbe bújik az ünnepi hétre. A Maya Játszóparkban tökfaragó versenyen mérettethetik meg magukat az érdeklődők – a maximum négy fős csapatok korhatár nélkül vehetnek részt a versenyen. Az elkészült művek kiállításra kerülnek a Parkban és egy Facebookos szavazás után az Avalon Park és – a verseny támogatójának –, a RádióM zsűrijének döntése alapján a nyerteseket értékes ajándékokkal jutalmazzák. 

avalon_halloween_1027_3.jpg

Ezen kívül minden nap zenés, szórakoztató előadásokkal várják a gyerekeket, ahol többek között mesemondó műsor, bábszínház és bűvészbemutató is szerepel a műsorkínálatban. A gyerekeknek érdemes lesz rémisztő jelmezben érkezni a rendezvényre, hiszen október 29-én jelmezverseny keretein belül díjazzák a legkreatívabbakat. Annak sem kell aggódnia, akinek nincs ideje beszerezni az ijesztő maskarát; a Park lehetőséget biztosít bérlésre, valamint arcfestésre is.

Ezen kívül az Avalon kincskereső programot is szervez a kicsiknek, valamint a játszópark területén rémisztő házzá átalakult fakuckóban édességgel jutalmazzák azokat a lurkókat, akik az animátoroknak valamilyen rövid produkciót adnak elő.

avalon_halloween_1027_2.jpg

A HELL Kart & Event Center akcióval várja a gokart szerelmeseit; 3 futam vásárlása esetén a 4. futam ajándék, mely kedvezmény az egy- és kétszemélyes gokartokra egyaránt vonatkozik.

Az Avalon Sörkert & Grill Gardenben különleges halloweeni menüsorral várják a vendégeket, ahol a főszerep a sütőtöké lesz, november 3-án pedig maszkabált rendeznek a bulizni vágyó felnőtteknek, ahol DJ gondoskodik a jó hangulatról.

Érdemes tehát Halloween környékén ellátogatni Miskolctapolcára, hiszen az Avalon Parkban egy hétig áll majd a bál!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat