2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C
Idősek karácsonya Komlóstetőn
Miskolc Televízió/minap.hu
|
2017. december 16. 09:37
|
frissítve: 2017. december 18. 16:02
Óvodások és iskolások adtak karácsonyi műsort a szépkorúaknak. Csaknem 400-an látogattak el a Komlóstetői Általános Iskolába. A terület önkormányzati képviselője hetedik éve szervez karácsonyi ünnepséget a körzetében élő időseknek.

A Komlóstetői Általános Iskola színpadára óvodások varázsoltak karácsonyi hangulatot. A városrészben már hagyomány, hogy a környéken élő időseket karácsonyi műsorral lepik meg. Kubis Jánosné nagyon dicsérte a programot, csodálatos véleménye szerint a gyerekek műsora minden évben.

komlosteto_karacsony_171215ml_20.jpg

– Eddig minden évben itt voltam hál’ Istennek, és mindig nagyon, nagyon jó volt és örömmel vesszük, már alig várjuk, hogy itt összejöjjünk egy kicsit – tette hozzá.

komlosteto_karacsony_171215ml_2.jpg

A terület önkormányzati képviselője Komlóstetőről, a Tatárdombról, a Magashegyről, és a Vasgyárból hívta meg a szépkorúakat, hogy együtt hangolódjanak rá az ünnepre.

komlosteto_karacsony_171215ml_6.jpg

– Az idősek nagyon várják a programot, hetek óta kérdezgetnek, hogy mikor tartjuk a rendezvényt – mondta Gazdusné Pankucsi Katalin. – Ilyenkor műsorral kedveskedünk nekik, óvodások, iskolások lépnek fel, illetve a nyugdíjas klubunk tagjai is táncolnak.

komlosteto_karacsony_171215ml_14.jpg

Komlóstetőn hetedik alkalommal ünnepeltek együtt a szépkorúak és a fiatalok. A Salkaházi Program vezetője elmondta, idén még két rendezvényre várják az időseket.

– Én is, mint a Salkaházi Program vezetője szeretettel hívom az időseket a következő két programunkra: december 20-án Salkaházi karácsonyt rendezünk a Művészetek Házában, 29-én pedig a Generáli Arénában elő szilveszterre várjuk az időseket – mondta Hubay György.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat