2018. augusztus 16. Ábrahám
Miskolc
14°C / 27°C
Ifi évzáró az MVLC-nél: Brillíroztak az utánpótlás fiataljai (Képgalériával!)
minap.hu
|
2018. június 14. 11:35
|
frissítve: 2018. június 16. 08:36
Évzáró ünnepséggel és díjátadóval ért véget a 2017/18-as szezon a miskolci vízilabda utánpótlás csapatnál. Az eseményen a díjazottak átvehették érmeiket, valamint külön elismerést kapott Vismeg Zsombor, aki 14 és fél évesen, utánpótlás játékosként a felnőtt csapat kerettagja lett.

Utánpótlás szinten négy bajnokságban szerepelt az MVLC az idei szezonban. Ott voltak az Országos Bajnokságban, a Budapest Bajnokságban, az Észak-keleti ligában és a Vidékbajnokságban is, kiemelkedő eredményeket érve el. Bachner András, az MVLC elnöke köszöntőjében úgy fogalmazott: teljes mértékben meg van elégedve az utánpótlás munkájával, az eredményeikkel.

mvlc_ifi_evzaro_180613ml_17.jpg

Mint mondta, jövőre meg kell ismételni az idei eredményeket. Vagyis a gyerekeknél az első hely, a serdülőknél és az ifiknél pedig legalább a második hely megszerzése a cél. Bachner András kiemelte, Vismeg Zsombor teljesítménye követendő példa lehet minden korosztály számára. Hozzátette, reményei szerint jövőre akár ötre is növekedhet azon játékosok száma, akiket Miskolc ad majd a magyar válogatottnak.

mvlc_ifi_evzaro_180613ml_10.jpg

– Megvan a komoly utánpótlás játékosunk, aki példa lehet mindannyiótok számára. Kőkemény munkával, komolysággal el lehet érni a magyar válogatott szintet, ami minden játékosnak nagy büszkeség. Onnan tovább lépkedve pedig akár felnőtt válogatottak is lehettek – hangoztatta Bachner András.

Vismeg Zsombor három korosztályban is medencébe ugrott a bajnoki szezonban: Mint elmondta, ez minden vonatkozásban nagyon sikeres év volt számára, technikai szempontból is sokat fejlődött, rengeteget tanult. – Erőnlétben illetve fizikailag szeretnék még fejlődni a következő szezonban – nyilatkozta.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat