2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C
Így kell példát mutatni a gyereknek...! – Két nő verekedett össze (Videóval!)
faktor.hu
|
2017. október 11. 11:32
|
frissítve: 2017. október 13. 09:36
Egymásra támadt két nő az egyik gyorsétteremben Houstonban. A gyorsétterem egyik alkalmazottja, egy terhes vendéggel verekedett össze.

Az ötödik gyerekével várandós Carla Deleon 3 éves kislányával várakozott a sorban, mikor a vendégtérben tartózkodó, afro-amerikai kasszás agresszívan kezdett viselkedni vele, mert állítólag a kislány "furcsán nézett rá". A kasszás szerint viszont az anya kezdte sértegetni őt, "minősíthetetlen jelzőkkel illetve" - írja New York Post.

A két nő nemsokára már üvöltözve veszekedett, a vendégek közül többen is mobiljukkal filmezték a vitát. Egy idő után azonban a kasszás elsétált, Deleon pedig kislányával a karjaiban hátrasétált a falhoz - ekkor azonban a Mekis nő egy nagy pohárnyi jeget borított az anyára.

A két nő ezek után pofozkodni kezdett, egymás haját tépve kiabáltak, többen is megpróbálták szétválasztani őket, de ez egyáltalán nem volt egyszerű feladat.

Deleon beperelte a gyorsétterem dolgozóját, elsősorban azért, mert a jeges támadás során kislánya is megsérült: több horzsolás is keletkezett a bőrén, és feldagadt az arca. Az anyát az borzasztotta el leginkább, hogy a nő képes volt úgy rátámadni, hogy látta, a gyermekét tartja a karjaiban.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat