2018. december 16. Etelka, Aletta
Indul a strandszezon a miskolci fürdőkben
minap.hu
|
2018. április 24. 13:08
|
frissítve: 2018. április 26. 19:06
A miskolci fürdőkben már nem csupán a belső medencék, gyógy-, wellness- és fitness szolgáltatások nyújtatnak felejthetetlen élményt, hanem április 28-tól kültéri medencékkel is várják a strandolni vágyó vendégeket!

tapolca_strand_atado_150530ml_68.jpg

A Miskolctapolca Barlangfürdőben a tavifürdő élménymedence, a kagylómedence, az úszómedence várja a kikapcsolódni vágyókat, a legkisebbeknek pedig két gyermekmedence nyújt szórakozási lehetőséget. A fürdő a nyári szezonban is minden nap 9.00 és 20.00 óra között várja a vendégeket. A belső térben továbbra is elérhetők a barlangi járatokban megbúvó egyedülálló medencék és a Szauna Park testet-lelket frissítő szolgáltatásai.

A Miskolctapolca Barlangfürdő gyógyászati részlegén, az Aquaterápián frissítő masszázsok és gyógyászati szolgáltatások széles palettája nyújt felfrissülést hétköznap 8:00 és 19:00, illetve hétvégén 9.00 és 19.00 óra között. Kellemes környezetben, családias légkörben, egyedi igény szerint kezelik a reumatológiai és egyéb mozgásszervi problémákat, orvosi javaslatra és OEP támogatással egyaránt.

tapolcai_strand_170804_ja_14.jpg

A vendégeket a Barlangfürdőben lévő Termál Étterem és a különböző kültéri vendéglátó egységek napi menüvel és finom falatokkal várják. A Miskolctapolcai Strandfürdőben az egész évben igénybe vehető wellness- és szaunaprogramok mellett a nyári szezonban kültéri úszómedence is elérhető. A strand külső területén található 50 méteres úszómedence vize 27 Celsius fokos és 220 cm mély. A strandolás és az úszás élménye mellett vízilabda mérkőzések és úszóversenyek helyszíne, ahol a két oldalán lévő lelátókról buzdíthatják a sportolókat. A sportok kedvelőit 2 röplabdapályával és 2 lábteniszpályával várják, a fitness részlegben pedig rengeteg profi futópad, kardiogép található. A strand wellness részlege továbbra is elérhető, így a finn szaunák, valamint az infraszauna és gőzkabin, a pezsgőfürdő és a taposómedence is kellemes feltöltődést kínál.

strand_blog_170802ml_16.jpg

A fokozatosan mélyülő, 31 fokos családi medence május 26-tól várja a vendégeket. A Selyemréti Strandfürdő egész évben üzemelő úszó- és dögönyöző medencéje mellett április 28-ától az ülőmedencét, a torna- és tanmedencét is megnyitják. Az ülőmedencében pezsgőágyak, pezsgőpadok, valamint állópezsgőfürdő biztosít kellemes élményt a vendégek számára. A torna-és tanmedencében úszásoktatásra van lehetőség.

A fürdőben egy 15 fős lávaköves finn szauna is várja az ellazulni, felfrissülni és méregteleníteni vágyó vendégeket, akiknek szaunázást követően a 16-18°C- os merülő dézsával, dézsazuhannyal, vagy hagyományos zuhannyal van lehetőségük lehűlni. 

2018. május 1-től mindhárom fürdőben a szezonárak érvényesek.

Nyár a miskolci fürdőkben

miskolc_turizmus_barlangfurdo.jpg

Miskolctapolca Barlangfürdő

Az anyák napi nyereményjáték jelenleg is zajlik a Barlangfürdő Facebook oldalán, ahol a játékosok édesanyjukkal vagy gyermekükkel készített képeiket tölthetik fel. Május 1-jén 2-2 belépőt sorsolnak ki mindhárom fürdőbe azok között, aki feltöltötték fotóikat.

Minden szombaton éjszakai fürdőzés a Barlangfürdőben! A zenés éjszakai fürdőzések nyáron is folytatódnak, sztárfellépőkkel, a fürdő külső területén. Egész nyáron családi programok, szórakoztató rendezvények a Barlangfürdőben. 

tapolcai_strand_170804_ja_6.jpg

Miskolctapolcai Strandfürdő

Vízipók sporttábor indul júliusban a Miskolctapolcai Strandfürdőben. A gyerekek 4 egy hetes turnusban ismerkedhetnek meg a vízzel és a vízi sportokkal szakértő sportoktatók vezetésével, akik változatos programokkal készülnek. A strandfürdőben üzemelő Panoráma Étterem nyáron ballagások, esküvők, családi rendezvények helyszíneként is szolgál.

strand_blog_170802ml_5.jpg

Selyemréti Strandfürdő

Jótékonysági sportnap a Selyemréti Strandfürdőben! Május 5-én, szombaton 10:00 és 17:00 óra között frissítő sportprogramokkal, masszázs- és szauna élményekkel, valamint az Oriflame jóvoltából szépség- és egészség tanácsadással várják a vendégeket. A Magyar Vöröskereszt közreműködésével ezen a napon véradás is lesz, a véradók napi belépőjegyet kapnak.

Májusban megkezdődik az úszásoktatás, és az aquafitness a Selyemréti Strandfürdőben szakképzett oktatók segítségével. Heti turnusokban jelentkezhetnek kortól függetlenül azok, akik szeretnék elsajátítani az úszás alapjait, vagy meglévő tudásukat szeretnék tovább fejleszteni.

Napközis sporttábor indul augusztusban, az úszás edzés és sorversenyek mellett kreatív foglalkoztató játékos feladatokkal várják a 6-14 éves korú gyermekeket.

Szauna szeánszok mindhárom fürdőben továbbra is elérhetők az előírt időpontokban.

selyemreti_strandfurdo_szuletesnap_170707.jpg

Gyermeknap a fürdőkben

Május 27-én, gyermeknapon mindhárom fürdőben egész napos családi programok várhatók, a Selyemréti strandfürdőben ismét lehetőség lesz a búvárkodásra 10:00 és 15:00 óra között.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat