2018. július 17. Endre, Elek
Miskolc
13°C / 27°C
Ismét ellenőriztek a rendészek a Tetemváron
minap.hu
|
2016. március 30. 15:13
|
frissítve: 2016. április 01. 12:26
A belvárosi lakóövezetben a legnagyobb problémát a szemét okozza, de gondot jelentenek a lakcímkártya nélküli lakók is.

ellenorzes_a_tetemvaron1.jpg

Eligazítás után indultak az önkormányzat rendészei a célterületre szerda reggel. A Tetemváron előforduló problémákat jelezte már a terület önkormányzati képviselője, magánszemélyek és egy ügyvéd is. A rendészek időről-időre visszajárnak ellenőrizni

Loading Video...
Nem
Ellenőrzés a Tatárdombon, videó: Parai Roland

Sok a romos épület is melyek megértek a bontásra, a rendészet munkatársai ezt jelzik is az illetékeseknek. Az ellenőrzések után viszont már a javulás is látszik.

ellenorzes_a_tetemvaron8.jpg

„Mindenképpen felhívjuk az itt élők figyelmét arra, hogy hogyan lehetne megoldani a problémákat, és ezekben vannak előrelépések. A közeli Bábonyibérc tekintetében mondhatom azt, hogy a közterületre kirakott szemét mennyisége nagymértékben csökkent. Itt a záportározónál volt régebben nagy mennyiségű szemét, ami mára megszűnt.” - mondta Kovács László Csaba,  a Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetője.

ellenorzes_a_tetemvaron4.jpg

A Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai a Tetemváron azt is ellenőrizték, hogy az ott élők jogosan laknak-e egy házban, illetve kiemelt figyelmet fordítanak a szemétszállítási szerződésekre, valamint a kutyák oltási könyvét is megnézték.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat