2018. augusztus 20. István
Miskolc
16°C / 30°C
Ismét jótékonysági bált szervezett a Vöröskereszt (Képgalériával!)
minap.hu
|
2018. február 10. 19:21
|
frissítve: 2018. február 12. 14:26
Rászoruló gyerekek megsegítésére rendezett jótékonysági bált a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezete február 10-én a Panoráma Étteremben.

Az idei a harmadik ilyen jellegű rendezvénye a humanitárius szervezetnek, amelyre mintegy 200 partnerük, és barátjuk fogadta el a meghívásukat. Az előző évek tapasztalatai alapján arra számítanak, hogy a jótékonysági bálon összegyűlt adományokból 180 rászorulónak – elsősorban többgyermekes családnak – tudják majd megteríteni a húsvéti ünnepi asztalát.

voroskereszt_bal_180210_vcs_16.jpg

A szórakozáson és az adománygyűjtésen túl ez a bál azt a célt is szolgálja, hogy a Magyar Vöröskereszt tevékenysége minél nagyobb figyelmet kapjon Miskolcon és a megyében. Szakembereik számtalan esetben és helyzetben bizonyították már tudásukat és rátermettségüket. Ezt a munkát partnereik és támogatóik is figyelemmel követik, elismerésüket pedig anyagi és erkölcsi támogatásukkal fejezik ki a megyei szervezet felé időről időre. Céljuk, hogy a nagy múltú, mégis modern, mai problémákra reflektáló szervezet mögé minél több új potenciális partnert állítsanak.

voroskereszt_bal_180210_vcs_04.jpg

Szeretnék elérni, hogy a város és a megyeszékhely vezetésével szorosan együttműködve tovább erősítsék a térség szociális hálóját; ezáltal pedig az itt élők biztonságérzetét. 

voroskereszt_bal_180210_vcs_11.jpg

A bál fővédnökei  Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere, és Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő.

A bál bevételét tartós élelmiszer vásárolására fordítja a szervezet!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat