2018. augusztus 14. Marcell
Miskolc
14°C / 29°C
Ittas volt a baleset okozója
B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság
|
2018. február 11. 09:17
|
frissítve: 2018. február 12. 08:51
Az M30-as autópályán február 9-én történt közúti közlekedési balesetben a balesetet okozó férfi szeszes italtól befolyásolt állapotban volt – tudatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság portálunkkal.

Mint ismeretes február 9-én 22 óra 25 perckor anyagi káros közúti közlekedési baleset történt az M30-as autópálya 14-es kilométerszelvényében,  Miskolc felé.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 37 éves kazincbarcikai férfi közlekedett a külső forgalmi sávban Renault típusú személygépjárművével. A sofőr haladása során egy előtte haladó fagymentesítést végző tehergépjármű hátsó részének ütközött, majd megpördülve a belső forgalmi sávban haladó Opel típusú személygépjárműnek csapódott.

A baleset során személyi sérülés nem történt, azonban a helyszínen alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés a Renault sofőrjével szemben pozitív értéket mutatott, így őt a rendőrök további mintavételre előállították.

Az ittas sofőrrel szemben a rendőrség eljárást indított.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy aki ittasan vagy más bódító hatású szer hatása alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti.

Külső képünk csak illusztráció!

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat