2018. július 20. Illés
Miskolc
15°C / 24°C
Jótékonysági Gálavacsora a Palotaszállóban
minap.hu
|
2017. november 16. 13:44
|
frissítve: 2017. november 26. 14:51
A lillafüredi István Nádor Borlovagrend meghívja Önöket a november 25-én, szombaton tartandó jótékonysági gálavacsorára.

palotaszallo.jpg

A vacsora helyszíne a lillafüredi Hotel Palota. A programok között fakultatíve megtekinthető A világhírű magyar hordó c. film a Beatrix teremben, a szálló teaszán harmonikaszó szórakoztatja a vendégeket forralt bor és pálinka kóstolással, borkorcsolyával fűszerezve. Mindeközben a Palota szálló parkjában Fenyőfa locsolást rendeznek. A Hotel Palota bálteremében az üdvözlő ital és köszöntő után kerül sor a borlovagok avatására, amit hastáncbemutató követ. A kulináris élvezetek mellett,  menühöz illő borokkal csábítanak a szervezők.

borlovag.jpg

A menü sor összeállításáért Kőrössy Kálmán Venesz díjas mesterszakács, a Hotel Palota konyhafőnöke és Paskó Csaba római katolikus pap, egyben szakács felel. A hangos énektől a romantikáig- meglepetés sztárvendég koncertje Szabó Andris világtalan ex apród lovagias zenei előadását láthatja a közönség, az est folyamán pedig még tombolán is próbára tehetik szerencséjüket a vendégek.

A szervezők ezúton is köszönettel vesszik a támogatást, mellyel idén is a Miskolci Gyermekegészségügyi Központ gyermekonkohaematológiai- és csontvelőtranszplantációs osztályának leukémiás és rosszindulatú daganatos kis betegeinek gyógyítását segítihetik!

furmint_5.jpg

A felajánlásokat az István Nádor Borlovagrend MKB 10300002-25510692-00003285 számlaszámára várják.

A résztvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit a nanoteamkft@gmail.com e-mail címre várnak a szervezők november 17-ig.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat