2018. augusztus 16. Ábrahám
Miskolc
14°C / 27°C
Június 18-án kezdődik a felkészülés
dvtk.eu
|
2018. június 04. 19:18
|
frissítve: 2018. június 06. 12:08
Két hét pihenőt kaptak a DVTK labdarúgói, akik június 18-án kezdik el a felkészülést az OTP Bank Liga következő kiírására.

A DVTK hősies küzdelemben és a többi eredmény megfelelő alakulása után meghosszabbította élvonalbeli tagságát. A labdarúgók két hét pihenőt kaptak, majd június 18-án, hétfőn kezdik meg a felkészülést a július 21-én kezdődő új bajnokságra. 

junius_18-an_kezdodik_a_felkeszules_friss_edzes_1120.jpeg

Fotó: dvtk.eu

Csak néhány játékos kapott plusz egy hét pihenőt. Ugrai Roland fárasztó, válogatott szerepléssel dúsított idényen van túl, Makrai Gábor meghívót kapott az U21-es válogatottba, így számára később ér véget a szezon, Lipták Zoltán a B-licences képzésen vesz részt, Eperjesi Gáborra egyetemi vizsgák várnak és Ivan Radoš pedig csak akkor tud családjával elmenni nyaralni, ha fiának véget ér az iskola - ezért Fernando Fernandez vezetőedző későbbi kezdést engedélyezett nekik, hogy kipihenten tudjanak újra nekivágni a munkának.

A tervek szerint a DVTK Miskolcon készül öt héten keresztül, és ez idő alatt öt felkészülési mérkőzést játszik. Az első héten csak edzéseket tart Fernando Fernandez, utána viszont először egy NB II.-es, majd csupa NB I.-es ellenféllel játszik a csapat, illetve minden bizonnyal egy nemzetközi mérkőzés is bekerül a programba. Az ellenfelekről és a találkozók pontos órarendjéről beszámolunk, mihelyst véglegessé válik a program.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat