2018. december 16. Etelka, Aletta
Karbantartást végeznek a Búza téri autóbusz-állomáson
minap.hu
|
2018. május 22. 09:35
|
frissítve: 2018. május 23. 19:11
Május 22-től kezdődően a már halaszthatatlan korszerűsítések, a balesetmegelőzés, valamint a szolgáltatási- és munkakörülmények javítása érdekében karbantartási munkákat végeznek a Búza téri autóbusz-állomáson – tájékoztatta szerkesztőségünket az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.

A munka érinti az utasforgalom által igénybe vett részeket, így a várótermet és a bérletpénztárakat, valamint a közvetlenül az épület körül található érkező és induló kocsiállásokat is.

A kocsiállások lezárása heti ütemezésben történik:

  • május 28. – június 3.: 1-3. számú indítóállások
  • június 4. – június 10.: 4-6. számú indítóállások
  • június 11. – június 17.: 10-12. számú indítóállások
  • június 18. – június 24.: 7-9. számú indítóállások

A munkák idejére a 2-es, 3-as és 4-es (Bükkaranyos, Harsány, Kisgyőr, Mályi, Mályi-tó és Nemesbikk) kocsiállásokról induló járatok állandó jelleggel a Szeles utcán, a Piactér mellett kijelölt ideiglenes megállóhelyre kerülnek. A munkákat követve az éppen lezárt kocsiállásokról induló járatokat ezen induló állásokra helyezik át.

volan_170829_ja_40.jpg

Illusztráció, fotó: Juhász Ákos

Június második felében lezárják a várótermet a felújítás miatt, június 25-től augusztus végéig pedig további kül- és beltéri munkákat végeznek el rajta.

A pályaudvar karbantartási munkái idején a bérletpénztárakat az épület bejáratával szemben lévő területen helyezik el, ahol négyablakos irodakonténerben folyamatosan végzik az árusítást, az üzletszabályzatban meghatározott nyitva tartási időben. A forgalmi és információs szolgálat közvetlenül a jelenlegi forgalmi iroda mellé kerül a felújítás teljes időtartamára.

– Kérjük, hogy kedves utasaink a karbantartás ideje alatt fokozott óvatossággal, a kihelyezett tájékoztatók figyelembe vételével közlekedjenek, az aktuálisan lezárt területeket ne közelítsék meg. Munkatársaink igyekeznek folyamatosan segítségükre lenni szolgáltatásaink zökkenőmentes igénybevétele érdekében. A kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük! – zárul az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. közleménye.

A cég aktuális információkkal a honlapján szolgál az utasai számára.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat