2018. június 21. Alajos, Leila
Miskolc
16°C / 18°C
Katalin hercegnének tilos autogramot adnia
hirado.hu
|
2017. augusztus 22. 12:41
|
frissítve: 2017. augusztus 24. 09:27
Ha az az egyik legnagyobb álma, hogy egy csodás keretbe foglalja Katalin hercegné aláírását, akkor van egy rossz hírünk: nem adhat autogramot, tulajdonképpen a királyi családból senki sem. Gyakran kérik rá a hercegnét, ő azonban egyszerűen nem adhat autogramot.

katalin2.jpg

Ez a kissé középkori politikai döntés egyáltalán nem ellenünk irányul, sokkal inkább Katalin védelmét szolgálja. A válasz igen egyszerű arra a kérdésre, vajon miért nem firkanthat alá egy kis papírcetlit: így biztosan nem tudják hamisítani az aláírását. Szóval hiába is fognánk könyörgőre, nem nyerhetünk.

Károly herceg már rutinosnak számít a témában: van egy bevált mondata arra, hogyan utasítsa vissza kedvesen és egyben humorosan az erre irányuló kéréseket: “Sajnálom, de nem engedik meg nekem” – ezzel pedig le is van tudva.

katalin_hercegne4_2017.jpg

Mellesleg igazi PR katasztrófa volna, ha Katalin aláírása kiszivárogna, hiszen az ő nevével gyakorlatilag manapság bármit el lehetne adni. Bizonytalan forrású termékek lepnék el a piacot, melyeken szerepelne a hercegné aláírása, a hivatalos dokumentumok hamisításáról már nem is beszélve.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat