2018. július 19. Emília
Miskolc
15°C / 25°C
Két légiós végleg távozott, Szabó kölcsönbe került a másodosztályba
minap.hu
|
2017. augusztus 23. 10:25
|
frissítve: 2017. augusztus 24. 17:26
A Diósgyőri VTK labdarúgócsapata kedd este hivatalos honlapján tájékoztatott, hogy két légiósától végleg elköszönt, míg Szabó I Balázst kölcsönadta az NB II-ben szereplő Siófoknak.

jagodinskis_lett_dvtk_edzes.jpeg

Vitalijs Jagodinskis (balra) és Murtaz Daushvili (jobbra) is távozott Diósgyőrből.

A dvtk.eu szűkszavú közleményében tudatta, hogy a lett Vitalijs Jagodinskis és a grúz Murtaz Daushvili sem tartozik már a diósgyőriek kötelékébe. Előbbi 17, utóbbi 32 alkalommal szerepelt hazája válogatottjában, és bár egy rövidebb ideig alapembernek számítottak a DVTK-ban, Bódog Tamás szakmai igazgatót hosszabb távon nem tudták meggyőzni teljesítményükkel és hozzáállásukkal.

Korábban a szakember tett utalásokat arra, hogy amíg hazájuk válogatottjába örömmel mentek a játékosok, addig a klubjuknál sérülésre hivatkozva edzéseket, mérkőzéseket hagytak ki. Ennek köszönhetően Bódog úgy döntött, nem számít tovább a szolgálataikra.

A belső védő Jagodinskis 17 mérkőzésen egy gólt és egy gólpasszt jegyzett a DVTK-ban, míg a védekező középpályás Daushvili 30 összecsapáson viselhette a piros-fehérek mezét.

Közben Szabó I Balázs Siófokra került kölcsönbe. A 21 éves tehetség nyolc találkozón játszott eddig a miskolciak felnőtt csapatában, a Balaton-partiakhoz a több játéklehetőség reményében, tapasztalatszerzés céljából szerződött.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat