2018. december 16. Etelka, Aletta
Kicsit kemény volt: az ágyból rángatták ki a dílert a bevetésiek (Videó)
minap.hu
|
2017. május 16. 14:48
|
frissítve: 2017. május 17. 21:25
Pár héten belül felszámolták a rendőrök azt a kábítószer-kereskedő hálózatot, melynek debreceni, nyírmártonfalvai és téglási tagjai nagy tételben terjesztették a marihuánát. Kilenc fogyasztóval szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.

A Nyíradonyi Rendőrőrs Bűnügyi Csoportjának rendőrei áprilisban beazonosítottak egy 29 éves nyírmártonfalvai, valamint egy 30 éves téglási férfit, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek.

Nem

A nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival összehangolt akcióban április 26-án tetten érték T. Csabát, amikor Hajdúhadházon egy helyi férfinak marihuánát adott el. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya olyan információk birtokába jutott, hogy Debrecenben szintén marihuánát árusít egy helyi férfi. Április 27-én tetten értek a 24 éves gyanúsítottat, aki kábítószergyanús anyagot adott el egy debreceni buszmegállóban egy fogyasztónak. A rendőrök B.V.-t elfogták és előállították, később beismerő vallomást tett. Mint kiderült, Debrecenben rendszeresen árusított marihuánát.

A hajdúhadházi rendőrök május 12-én azonosították a 30 éves T. Róbertet, aki a megalapozott gyanú szerint a nyírmártonfalvai T. Csabának adott el több alkalommal kábítószergyanús anyagot. A rendőrök a téglási gyanúsítottat otthonában fogták el, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A Hajdúhadházi és a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a három férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg kilenc fogyasztóval szemben - szabadlábon hagyásuk mellett - kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat