2018. szeptember 21. Máté, Mirella
Miskolc
11°C / 26°C
Lakossági fórum az új közigazgatási központról
minap.hu
|
2017. október 12. 17:26
|
frissítve: 2017. október 12. 17:26
Megújul az ITC Székház és közvetlen környezete, ezzel kapcsolatban kéri az önkormányzat a lakók véleményét egy lakossági fórumon, de írásos formában is el lehet küldeni a javaslatokat.

Miskolc önkormányzata a város településszerkezeti tervének és építési szabályzatának módosítását kezdeményezi az ITC és közvetlen környezete kiemelt fejlesztési terület vonatkozásában. Az elkészült véleményezési dokumentáció megtekinthető a városépítészeti főosztályon, továbbá az október 19-én 16 órakor, a Hunyadi u. 2/3. szám alatti Ferde tetős tárgyalóban megtartott lakossági fórumon, valamint a város honlapján is.

itc_szekhaz_uj_kozpont.jpg

Foto: muepitesz.hu

A készülő tervekhez október 28-áig vélemények adhatók. A felmerült véleményeket írásban lehet eljuttatni Kriza Ákos polgármesternek címezve a Miskolc Megyei Jogú Város PH. Városépítészeti Főosztály 3525 Miskolc, Városház tér 8. sz. posta vagy a partnersegiegyeztetes@miskolcph.hu email címre.

Mint ahogy arról már oldalunk is beszámolt korábban, az ITC Székház és az azt körülölelő terület (Uitz B. utca – Szemere utca – Corvin utca – Görgey utca) szolgál helyszínül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Új közigazgatási központ kialakítása című projekt megvalósításának.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat