2018. július 18. Frigyes
Miskolc
15°C / 23°C
Leszúrta 17 éves barátnőjét az afgán férfi Németországban
hirado.hu/bild.de
|
2018. március 16. 09:50
|
frissítve: 2018. március 17. 15:04
Újabb gyilkosság sokkolta Németországot. Egy afgán bevándorló ölt meg egy 17 éves német lányt. A férfi 2015-ben érkezett Németországba, a menedékkérelmét elutasították, de egyelőre nem toloncolták ki.

nemet_lany_afgan_gyilkos.jpg

Forrás: bild.de

Mireille B.  egy ideig a 18 éves fiú barátnője volt, a szomszédok szerint arra is rávette a férfi, hogy a muszlim nőkhöz hasonlóan hordjon fejkendőt. Egy idő után bántalmazni kezdte, hétfőn pedig megölte. Ez már nem az első hasonló gyilkosság Németországban.

Közösen bérelt lakásukban több késszúrással ölte meg német barátnőjét az afgán bevándorló. A szomszédok szerint nem volt váratlan a tragédia, hiszen gyakran veszekedte, a lány korábban feljelentést is tett bántalmazás miatt. A tragédiát azonban nem sikerült megelőzni.

A bíróság elrendelte a letartóztatást, azonban a gyanúsított nem szolgáltatott semmilyen további információt a történtekről, így folytatják a nyomozást – ezt mondta a flensburgi főügyész. A német sajtó szerint azonban az tudható, hogy az afgán gyanúsított – saját bevallása szerint – 15 évesen, kísérő nélküli fiatalkorú menedékkérőként érkezett, de elutasították kérelmét. A döntés még nem jogerős, az eljárás folyamatban van.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat