2018. augusztus 20. István
Miskolc
16°C / 30°C
Lyukóban adták át a negyedik rendészeti alközpontot
minap.hu
|
2017. június 21. 16:12
|
frissítve: 2017. június 24. 08:58
Lyukóban adta át szerdán az újabb rendészeti alközpontot Hubay György, a Rendészeti Bizottság elnöke, Deák Bárdos Mihály önkormányzati képviselő és Kovács László Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetője.

rendeszeti_alkozpont_lyuko_170621_ja_1.jpg

Fotó: Juhász Ákos

Hubay György beszédében elmondta, Miskolcon kiemelten kezelik a közbiztonság kérdését. Ebben az évben hétszázötven millió forintos költségvetésből gazdálkodhat az önkormányzati rendészet, amely bővítette állományát, gépjárműparkját és épületeinek számát is. A bűncselekmények száma folyamatos csökkenést mutat, erről a legutóbbi közgyűlésen is beszámolt a városi rendőrkapitányság vezetője. - Ez annak is köszönhető, hogy a rendőrség profi módon együttműködik a rendészettel és a polgárőrséggel - emelte ki Hubay György.

rendeszeti_alkozpont_lyuko_170621_ja_11.jpg

A Rendészeti Bizottség elnöke kiemelte, a város valamennyi frekventált területét le szeretnék fedni a rendészeti alközpontokkal, hogy ilyen módon is erősítsék a lakosság szubjektív biztonságérzetét.

rendeszeti_alkozpont_lyuko_170621_ja_17.jpg

Deák Bárdos Mihály, a terület önkormányzati képviselője örömét fejezte ki, hogy a negyedik alközpont éppen Lyukóban kezdi meg működését. – Jó, hogy a város az itt élőkre is odafigyel, erősíti a biztonságérzetüket - emelte ki.

rendeszeti_alkozpont_lyuko_170621_ja_10.jpg

Kovács László Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetője bemutatta az érintett körzet rendészét, Bóka Sándort, aki rendszeresen ügyfélfogadást tart az alközpontban, a lakosok helyben intézhetik panaszaikat, ügyes-bajos dolgaikat. Betérhetnek majd ide a mezőőrök és a közterület-felügyelők is, hogy elvégezzék adminisztrációs tevékenységeiket.

rendeszeti_alkozpont_lyuko_170621_ja_3.jpg

A kapun tábla is jelzi, hogy új rendészeti alközpont nyílt, és egy postaláda is rendelkezésükre áll a lakosoknak.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat