2018. augusztus 15. Mária
Miskolc
16°C / 24°C
Másodikok lettek az MVSI Vadmacskák Sopronban
minap.hu
|
2018. január 17. 15:24
|
frissítve: 2018. január 18. 16:00
A Miskolc Városi Sportiskola serdülő leány kosárlabda csapata, az MVSI Vadmacskák "A" együttese január 13-14-én Sopronban, a korosztályos nemzeti bajnokság selejtezőjének első fordulójában szerepelt.

mvsi_vadmacskak_serdulo_hdr.jpg

Az MVSI Vadmacskák „A” csapata, álló sor: Hegedűs Kata (balról), Szarka Edit, Vukicevic Mila, Vukicevic Milen, Földi Boglárka, Borbély Blanka, Szemerszki Mária. Guggolnak: Huszti Luca (balról), Balla Emese, Kádas Evelin, Hudák Lilla, Balla Ágnes, Kiss Dorka. Fotó: Magánarchívum

A Soproni Darazsak Akadémia, a Csata DSE és a Kanizsa DKK ellenében lejátszott mérkőzések alapján a miskolciak nagyon jól szerepeltek, és megszerezték a torna második helyét. 

– Múlt hétvégi teljesítményünkkel biztosítottuk helyünket az országos tabella négy legjobb csapata között, ami hatalmas sikert jelent a miskolci leány kosárlabdázás történetében – tudtuk meg Vukicevic Milentől, a Vadmacskák edzőjétől, az MVSI szakosztályvezetőjétől. – Utánpótlás-bázisunk szélesítése érdekében ezúton is szeretném  felhívni  ai 2003-2010 között született miskolci lányok figyelmét, hogy ha szeretnének kosárlabdázni, egy sikeres és összetartó csapathoz tartozni, akkor szüleikkel együtt jelentkezzenek bátran a Miskolc Városi Sportiskola kosárlabda szakosztályánál a 06-46-414-056, vagy a 06-70-232-0538-as telefonszámok egyikén – tette hozzá.

mvsi_toborzo.jpg

A csapat tagjai:
Szarka Edit,
Hudák Lilla,
Földi Boglárka,
Vukicevic Mila,
Szemerszki Mária,
Balla Ágnes,
Borbély Blanka,
Huszti Luca,
Balla Emese,
Hegedüs Kata,
Kádas Evelin,
Kis Dorka.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat