2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C
A medve nem játék! – 4-1-es győzelem a Crvena Zvezda Belgrade ellen!
dvtk.eu
|
2017. október 21. 16:13
|
frissítve: 2017. október 22. 16:32
A Kontinentális Kupa C csoportjának selejtezőjében A DVTK Jegesmedvék a Crvena Zvezda Belgrade együttesével csaptak össze. A szombat délutáni találkozón a piros-fehérek végig magabiztos játékkal nyerték meg második csoportmérkőzésüket.

dvtk_jegesmedvek_-_mshk_zilina_6-4_20171012_bl_025_web.jpg

Mérsékelt erőbedobással kezdett neki mindkét csapat, korongbedobást követően többet birtokoltuk a korongot, ám az első percekben nem sikerült számottevő helyzetet kialakítani. A 2-ik percben hátrányba kerültünk, amit sikerült kivédekezni, és a kiegészülést követően sikerült átvinni a játékot a szerb csapat harmadába. Több helyzetünk is volt, Galanisz lövése épphogy elakadt Rankovic kapusban. A játék előrehaladtával több emberelőnyös helyzetünk is kihasználatlan maradt. A harmad vége felé a játék teljesen a szerb harmadba szorult, több jó kapura lövésünk is volt, ám ezek a lövések nem jutottak túl a szerbek hálóőrén.

A második harmadot élénkebben kezdtük és egy emberelőnyös helyzetben lehetőségünk adódott megindulni 3 a 2 ellen, a támadás végén Sakaris ütötte a korongot a szerb hálóba (1-0). A gól után is sokat támadtunk, a 26-ik percben Miskolczi vezette rá szépen a korongot, ám a háló itt sem rezdült. A 28-ik percben előnybe kerültünk, ami gól nélkül telt, ám ahogy kiegészült a szerb csapat, egy kapu előtti kavarodásból végül Miskolczi ütötte át a korongot a gólvonalon (2-0). A 30-ik percben ismét előnybe kerültünk, majd 4 a 4 következett, amit az ellenfél még az elején ki is használt, Brkusanin korongja talált utat Kiss Bence kapujába (2-1). A harmad végéig több szép támadást is bemutattak a mieink, Galanisz Nikandrosz lövései nem sokkal kerülték el a szerb kaput, ám a harmad végéig több helyzetet nem sikerült gólra váltani.

dvtk_jegesmedvek_vienna_capitals_170817_2.jpeg

Gyorsan kezdtük a harmadik játékrészt, bedobást követően elhoztuk a korongot, én Galanisz Nikandrosz lövése be is talált (3-1). A játékot ezután is sikerült uralni, a korong csak ritkán hagyta el a szerb csapat harmadát. Az idő múlásával egyre többször sikerült megindulniuk ellenünk, ám ez a néhány próbálkozás rendszerint csak Kiss Bencéig jutott. A 42-ik percben egy elhozott bulit követően Vas János passzából Pavuk Attila lőtte ki Rankovic kapuját (4-1). A harmad hátralévő részében több szép támadást is indítottunk, a játék továbbra is a szerbek harmadában folyt, ahonnan csak ritkán került a korong a mieink kapuja elé, így a mérkőzés végére maradt a 4-1-es eredmény.

Kontinentális Kupa: DVTK Jegesmedvék - Crvena Zvezda Belgrade 4-1 (0-0, 2-1, 2-0)

- Lassan indult be a mérkőzés, az első harmadban nem tudtunk gólt ütni. Szerencsére a második harmadban sikerült kihasználni az emberelőnyt a harmad elején, és onnantól kezdve jobban ment a játék is. A harmadik harmad tetszett a legjobban, ahol kapott gól nélkü sikerült kettőt ütni, úgyhogy elégedett vagyok a csapat teljesítményével - értklet Mikael Tisell vezetőedző.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat