2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C
Megérkezett a Legendás állatok 2 előzetese, lehet újra elővenni a varázspálcát és a talárt
Méder Noémi
|
2018. március 13. 18:08
|
frissítve: 2018. március 16. 09:05
Szerdán végre megérkezett a Legendás állatok és megfigyelésük második részének előzetese, mely a „Grindelwald bűntettei” alcímet viseli. Idén már mozikba is kerül a film, a Harry Potter rajongókat pedig egy igencsak sejtelmes előzetessel lepték meg a készítők.

legendas_allatok_harry_potter.jpg

Nagyon sokak várták már a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei film előzetesét. Vannak természetesen, akik nem voltak elragadtatva a varázslóvilág Harry Potter előtti időszakát feldolgozó filmtől, de tagadhatatlan, hogy az a bizonyos varázslatos hangulat az ifjú varázslótanonc megszületése előtt hetven évvel ugyanúgy megvan a filmben – hiszen a film a varázsló, Newt Scamander (magyar verziója Göthe Salmander - a szerk.) kalandjait követi végig, aki a híres Harry Potter megszületése előtt hetven évvel „garázdálkodik” a világban.

legendas_allatok_johnny-depp-gellert-grindelwald.jpg

Az első részből kiderült, hogy Newt Scamandert csupán jó szándék vezérelte, és közben megesett, hogy igencsak nagy galibába keveredett. A második rész azonban – ahogyan a címből is megtudhatjuk – a sötét varázsló, Gellert Grindelwald bűntetteit fogja végigkísérni. Valahogy így:

A főgonosz szerepébe nem más, mint Johnny Depp bújt, akit már az első rész végén is megpillanthattunk. A fiatal Albus Dumbledoret Jude Law fogja alakítani, Eddie Redmayne pedig természetesen marad Newt szerepében.

legendas_allatok_harry_potter.jpg

Új arcokkal is fogunk tehát találkozni, azonban a szemfülesek észrevehették, hogy egy régi ismerős is feltűnik, méghozzá Ezra Miller személyében. A Credence Barebone karakterét alakító színész egy röpke villanásnyi ideig látható az előzetesben, akik pedig látták az első részt, tudják, hogy ez miért is akkora meglepetés (a spoilerezés nem a mi stílusunk, bár reméljük, hogy azok közül, akiket érdekelt, a legtöbben már látták a filmet).

legendas_allatok_credence_barebone.jpg

Izgalmas kalandok elé nézünk tehát, a filmre azonban még váni kell, ugyanis a bemutató november 15-e. Addig pedig készítsük elő varázspálcáinkat, bújjunk bele ütött-kopott talárjainkba, a baglyokat pedig engedjük szabadjára, hogy hírét vihessék a film előzetesének a világ minden pontjára.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat