2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C
„Megtaláljuk a közös pontokat” – Idén is együtt tartotta jótékonysági bálját a BOKIK és a Lions Klub
minap.hu
|
2018. február 18. 14:14
|
frissítve: 2018. február 21. 15:16
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Első Miskolci Lions Klubbal közösen idén is megrendezte hagyományos jótékonysági bálját. A rendezvény díszvendége ezúttal Putnok városa volt, a jótékonysági tombola bevételét pedig a Mellrákinfó Egyesület Borsodi Csoportjának támogatására ajánlották fel a szervezők.

Szombaton tartotta a BOKIK és az Első Miskolci Lions Klub közös farsangi jótékonysági bálját. A rendezvénynek a nemrégiben felújított Népkerti Vigadó adott otthont.

Bihall Tamás, a BOKIK elnöke elmondta, már 18 éve szervezik meg a Lions Klubbal közösen a jótékonysági bált. – A vállalkozói társadalom legnagyobb kamarai báljáról beszélünk, és a szórakozást összekötjük a vállalkozói díjak átadásával, települések bemutatásával, mely idén Putnok városa, és természetesen a jótékonykodással is – ismertette Bihall Tamás.

bokik_lions_bal_180217ml_8.jpg

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Bihall Tamás

A rendezvényen a BOKIK Támogatói díját vehette át Deák Csaba, a Miskolci Egyetem kancellárja, Cégvezetői díjat kapott Bartha Imre (Ózdi Acélművek), míg Vállalkozói díjat Ambriskó István (Borsod Autó Kft.) és Fábry László (Pedalion Kft.). Itt vehette át elismerését Simon Zoltán, akit korábban, a Kamara napja alkalmából a BOKIK Kiemelt gazdálkodói szervezete díjjal tüntettek ki, de elfoglaltsága miatt akkor nem tudott jelen lenni.

A díjak átadása mellett divatbemutatót is láthatott a közönség: az Örökség Alkotóműhely „Mindenkinek legyen egy ünnepi magyar viselete” kézműves mozgalom jóvoltából. A talpalávalót Tordai Zoltán és zenekara szolgáltatta.

bokik_lions_bal_180217ml_37.jpg

Hajdú László, az Első Miskolci Lions Klub elnöke elmondta, hosszú évek óta közösen rendezik meg ezt az eseményt, ilyenkor pedig különböző célokat fogalmaznak meg. – Két különböző szervezetről beszélünk, egy karitatív szervezetről és egy kamaráról, de mindig megtaláljuk a közös pontokat – emelte ki az elnök. Mint monda, a kamarai tagok között is akadnak olyanok, akikben szintén megvan a karitatív szándék, a Lions Klub pedig segít ezt megfogalmazni.

bokik_lions_bal_180217ml_59.jpg

Ebben az évben egy olyan támogatási célt találtak, amely a hölgyek védelmét és egészségét szolgálja, ugyanis a BOKIK és az Első Miskolci Lions Klub a jótékonysági tombola teljes bevételét a Mellrákinfó Egyesület Borsodi Csoportjának támogatására ajánlja fel.

bokik_lions_bal_180217ml_64.jpg

Bodnár Erika, a Mellrákinfó Borsod vezetője úgy fogalmazott, céljuk, hogy minél több hölgyet megszólítsanak, és az ilyen adományok rendkívül sokat segítenek, hogy olyan rendezvényeket tudjanak majd szervezni, ahol a lányok személyesen találkozhatnak, ugyanis, mint ahogy azt elmondta, ők bíznak a közösség gyógyító erejében. Azt is hozzátette, hogy az adományok által lehetőségük lesz meghívni olyan szakembereket, akik segíteni tudnak majd a betegséget már legyőzött hölgyek rehabilitációjában.

bokik_lions_bal_180217ml_80.jpg

Barkóczi István, a City Hotel Miskolc, és a Népkerti Vigadó tulajdonosa a Vigadó multifunkcionális jellegét emelte ki. – A mai nap azért kiemelkedő, mert erre a rendezvényre sikerült teljesen felújítani az épület belsejét. Úgy gondoltuk, hogy a Kamara és a Lions Klub bálja egy olyan fontos esemény a város életében, amelyre mindenki figyel – hangsúlyozta Barkóczi István.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat