2018. július 18. Frigyes
Miskolc
15°C / 23°C
Mezőkeresztes-Mezőnyárád és Emőd között már járnak a vonatok
hirado.hu
|
2018. március 18. 19:33
|
frissítve: 2018. március 19. 13:16
Mezőkeresztes-Mezőnyárád és Emőd között mindkét vágányon megszüntették a hóátfúvás miatti fennakadást, újra elindulhatott a vonatforgalom. A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon ismét a teljes útvonalon járnak a vonatok – közölte a Mávinform vasárnap délután.

Mint ismeretes, korábban Mezőkeresztes-Mezőnyárád és Emőd között hóátfúvás miatt ideiglenesen mindkét vágányon leállították a vonatközlekedést, a Kál-Kápolna-Kisújszállás vonalon Kisköre és Kunhegyes között sem jártak a vonatok feljegesedés miatt, a Debrecen-Tiszalök vonalon pedig hótorlasz akadályozta vonatközlekedést Hajdúnánás és Hajdúdorog között – közölte a Mávinform vasárnap délelőtt.

A Mávinform korábban arról is tájékoztatott, hogy Szolnok és Abony között letört a Budapestre tartó Hajdú InterCity áramszedője, ezért az egyik vágányt lezárták. Az egyvágányú közlekedés miatt a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon tovább nőhet az eljutási idő – írták.

Vasárnap délután a Mezőkeresztes-Mezőnyárád és Emőd között mindkét vágányon megszüntették a hóátfúvás miatti fennakadást, újra elindulhatott a vonatforgalom. A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon ismét a teljes útvonalon járnak a vonatok. A Debrecen-Tiszalök vonalon, Hajdúnánás és Hajdúdorog között már korábban megszűnt a fennakadás – közölte a Mávinform.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat