2018. július 18. Frigyes
Miskolc
15°C / 23°C
Mikulásfutás Bódog Tamással és Štefan Svitekkel
minap.hu
|
2017. december 05. 13:39
|
frissítve: 2017. december 06. 16:40
Bódog Tamás, a DVTK szakmai vezetője, és Štefan Svitek, a DVTK Aluinvent női kosárlabdacsapatának vezetőedzője lesz a díszvendége a szerdai Rotary - Zip's Mikulásfutásnak. A hagyománnyá vált rendezvényre idén több mint 2000 miskolci középiskolást várnak.

Idén immár hetedszer erednek futásnak a Mikulások Miskolc belvárosában. Mint a rendezvény keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, a Mikulásfutás - azon túl, hogy népszerűsíti az egészségtudatos életmódot, és a mozgás jelentőségét - bemutatja a nemzetközi diákcsere programot is. A regisztráció szerdán negyed kettőkor kezdődik majd, a futóverseny rajtja pedig 14 órakor lesz. Az akcióban részt vevő középiskolások most is kapnak Mikulás sapkát, emellett komoly ajándékokkal is készülnek szervezők. 

A Rotary - Zip's Mikulásfutás miatt december 6-án szerdán, 14:00 és 14:15 között ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a Miskolc, Városház tér - Széchenyi utca - Kazinczy utca -  Hősök tere-Déryné utca - Széchenyi utca - Városház tér érintettségű útszakaszon (kb. 1, 9 kilométeren).

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat