2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C
Modern Gyárak Éjszakája a Hell töltőüzemnél is!
minap.hu
|
2017. november 06. 11:11
|
frissítve: 2017. november 07. 13:08
Idén novemberben első alkalommal kerül megrendezésre a Modern Gyárak Éjszakája, melynek keretein belül a piacvezető magyar gyártó, a Hell Energy töltőüzemét is megtekinthetik az érdeklődők.

hell_moderngyarakejszakaja_2017_1.jpg

November 17-én, a Modern Gyárak Éjszakáján Magyarország számos üzeme megnyitja kapuit a látogatók előtt, hogy délután 4 és este 10 óra között testközelből ismerkedhessenek meg a különböző termékek gyártási folyamataival. Ezen a különleges estén az érdeklődők betekintést nyerhetnek a Hell Energy 14 000 négyzetméteres, ultramodern technológiával ellátott szikszói gyárának működésébe is, ahol a Hell energiaitalok és XIXO üdítőitalok gyártása és az alumínium italdobozok, valamint a PET palackok töltése zajlik.

A látogatók óránként 15 fős csoportokban indulhatnak útra a gyárban, ahol a cég ismertetése után figyelemmel kísérhetik a teljes gyártási folyamatot az előkészítéstől, a töltésen és a csomagoláson át a minőségellenőrzésig. A látogatáson való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amelyet az alábbi linkre kattintva tehetnek meg. A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

A regisztrációhoz kattintson ide: https://goo.gl/forms/sD9AOxzKLqSRcRrD2

A rendezvényről bővebb információt az alábbi weboldalon olvashat: www.moderngyarakejszakaja.hu

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat