2019. február 23. Alfréd
Most Szolnoknál vélték felfedezni a medvét – fürdőzés közben! (Videóval!)
miabonyunk.hu
|
2018. június 24. 15:08
|
frissítve: 2018. június 26. 16:08
Akárcsak Loch Nessben: vízből kilátszó feje alapján próbálja eldönteni az internet népe, milyen állat úszik a Holt-Tiszában, Szolnoknál. A legtöbben medvére szavaznak, ez a szakértők szerint az állatok eddigi útvonalát követve is reális feltételezés.

A miabonyunk.hu számolt be arról, hogy tegnap este feltételezhetőleg egy termetes medve úszkált a Holt-Tiszában, méghozzá Szolnoknál. Az állatról videofelvétel és fotók is készültek, amik azon nyomban kikerültek az internetre. A hozzászólók között ugyanakkor nincs egyetértés abban, hogy valóban egy mackó úszik-e vízben, vagy csak egy termetes kutya?

medve_holt_tisza.jpg

Fotó: Noémi Magyar

Ugyanakkor azt sem lehet kizárni, hogy tényleg medve merítkezett meg a Holt-Tiszában, hiszen ezek az állatok köztudottan remekül úsznak, nagyon szeretik a halat, és eddigi útvonalaik alapján is feltételezhető, hogy most Szolnoknál bukkantak fel.

A szakértők, és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai folyamatosan kérik az emberektől, hogy ne menjenek keresni, fotózni a medvét, legjobb, ha békén hagyják. Kedves, békés állat, nem érdemes ingerelni. 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat